jkb Napisano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Poprawka. Cukru to raczej nie dodają, lecz ten nieszczęsny HFCS... Tymczasem powrót z kilkudniowego wypadu na Florydę. Szkoda, że już koniec, ale to gorąco było nieznośne. Nocujemy w północnej Georgii i temperatura w nocy to cudowne 45 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Ostatnio trafiłem na throwback Dr. Peppera z prawdziwym cukrem - yummy. Przyznać się kto jeździ po Norfolk z tablicami 'oh '? Myślałem, że padnę jak to zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis ^^ Napisano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Uh, to w US będziesz miała cieżkie życie. Tam chyba nawet do soli dodają cukier.... :/ Mam w domu osobę z uczuleniem na cukier, i nie ma z tym problemu. W każdym sklepie dostępny asortyment "sugar-free". No i należy unikać fastfoodów. Australia bardziej "zacukrzona" niż Ameryka. Te same niby produkty, a zawartość cukru kilka/kilkanaście razy wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2015 niestety w wiekszości te produkty "sugar free" albo "light" są jeszcze gorsze dla zdrowia niż wersje podstawowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2015 że... Boze Narodzenie, Nowy Rok i polowe stycznia spedzam w Polsce. Wylatam 21 grudnia, wracam 17 stycznia. A bilety qrna drogieeee! Linie tak nas obskubuja az trzeszczy. Nafta potaniała niemal trzykrotnie a bilety lotnicze nic a nic. Na szczęście firma placi za bilet bo lece sluzbowo ale zawsze to zdzierstwo i rozboj w bialy dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A ja dzis dostalam paszport i wszystkie dokumenty z Ambasady. Teraz tylko poszukam jakiegos biletu, no i moge wyjezdzac. Pewnie pojade jeszcze w listopadzie, takze to beda moje pierwsze swieta poza domem. Fajnie masz Andy, przyjedziesz sobie do Polski w piekna zime i jeszcze firma Ci zaplaci za bilet. Tez tak chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2015 ... że właśnie skończyłam video interview i jak dobrze pójdzie, to w US będzie już na mnie czekała praca A ja dzis dostalam paszport i wszystkie dokumenty z Ambasady. Teraz tylko poszukam jakiegos biletu, no i moge wyjezdzac. Pewnie pojade jeszcze w listopadzie, takze to beda moje pierwsze swieta poza domem.Fajnie masz Andy, przyjedziesz sobie do Polski w piekna zime i jeszcze firma Ci zaplaci za bilet. Tez tak chce.. ilon, a ile czekałaś? że... Boze Narodzenie, Nowy Rok i polowe stycznia spedzam w Polsce. Wylatam 21 grudnia, wracam 17 stycznia. A bilety qrna drogieeee! Linie tak nas obskubuja az trzeszczy. Nafta potaniała niemal trzykrotnie a bilety lotnicze nic a nic. Na szczęście firma placi za bilet bo lece sluzbowo ale zawsze to zdzierstwo i rozboj w bialy dzien. Zazdrosze! Mam nadzieje, że moja firma też będzie mnie wysyłać do polskiej placówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Rozmowe mialam w poniedzialek. Ja bym chciala miec w ogole jakakolwiek prace. Nie potrafie sobie tego wyobrazic. Jak czytam czasami posty niektorych osob na forum odnosnie pracy to tak sie zastanawiam nad moim zyciem i mi sie przykro robi. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2015 A ja dzis dostalam paszport i wszystkie dokumenty z Ambasady. Teraz tylko poszukam jakiegos biletu, no i moge wyjezdzac. Pewnie pojade jeszcze w listopadzie, takze to beda moje pierwsze swieta poza domem. Fajnie masz Andy, przyjedziesz sobie do Polski w piekna zime i jeszcze firma Ci zaplaci za bilet. Tez tak chce.. Troche się tej zimy obawiam. Od ponad dziesięciu lat nie odczulem na własnej skorze ani dużego mrozu ani sniegu lezacego dluzej niż dwa dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2015 ... Zazdrosze! Mam nadzieje, że moja firma też będzie mnie wysyłać do polskiej placówki Spokojnie. Będziesz tak dobra jak ja to Ci obrzydnie latanie. Ja się ciesze ze dość slabo mowie po angielsku bo latałbym bez przerwy.... A tak, dwa, trzy razy na rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi