andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ....że, dzięki Bogu, piątek. Nie dość że pracowity tydzień to się jeszcze zasmarkalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 mnie tez cos meczy. do tego stopnia, ze uznalam, ze costco mam podrodze (nie mam, ale kazda okazja dobra) i pojechalam po wino. zapijam cynk winem. powinno pomoc. mowia, ze cynk to murowana poprawa, tylko trzeba duzo napojow. a w costco maja bardzo przyzwoite codzienne wino za $9.90 za 1.5 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 mnie tez cos meczy. do tego stopnia, ze uznalam, ze costco mam podrodze (nie mam, ale kazda okazja dobra) i pojechalam po wino. zapijam cynk winem. powinno pomoc. mowia, ze cynk to murowana poprawa, tylko trzeba duzo napojow. a w costco maja bardzo przyzwoite codzienne wino za $9.90 za 1.5 l. Cholera. Już koło Costco dziś jechałem. Wino w domu jest ale rynny aluminiowe. Skąd ja teraz cynku wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ja podjechalam do cvs. ale rite aid czy wallgreens tez powinny miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ja podjechalam do cvs. ale rite aid czy wallgreens tez powinny miec Wczoraj bylem, mam RiteAid po drugiej stronie ulicy ale nie ma takiej siły, która mnie tam wyciągnie. Czy mogę dodać do wina przypraw oraz C2H5OH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wczoraj bylem, mam RiteAid po drugiej stronie ulicy ale nie ma takiej siły, która mnie tam wyciągnie. Czy mogę dodać do wina przypraw oraz C2H5OH? jak pomaga, to dodaj. anything works as long as it works. jak bylam dzieckiem, moja matka na bol zeba przykladala mi ugotowane ziemniaki zawiniete w pieluche. nie pamietam, czy pomagalo, ale dawalo nadzieje na ukojenie zanim dentysta mogl na mnie spojrzec. sama wole wino au naturel, ale smacznego! moze wyguglowac, co ma duzo cynku? gadam glupoty, bo mam temperature, niestety. cos ten cynk nie pomaga:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 No, właśnie dokonałem pomiaru. 38C. Zamiast spirytusu wziąłem Tylenol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 wrong. poddajesz sie firmom farmaceutycznym. zmierzylam o 21:30 moim kochanym polskim (zakazanym) termometrem rteciowym - 39.2. zalalam winem. i juz mi wszystko jedno, bo slupka nie widze;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 wrong. poddajesz sie firmom farmaceutycznym. zmierzylam o 21:30 moim kochanym polskim (zakazanym) termometrem rteciowym - 39.2. zalalam winem. i juz mi wszystko jedno, bo slupka nie widze;);) Też mam taki termometr. Pobilas mnie ilością stopni. Dajemy nura w atlasy. Zawsze tak mam, weekend chory a w poniedziałek do roboty już zdrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2015 No to zdrowiejcie A ja mam trzydniowy weekend, i jesien sie w koncu na dobre rozpoczela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi