ilon Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Chyba tak. Cos tam turbo mi sie o uszy obilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Chyba tak. Cos tam turbo mi sie o uszy obilo VW ma turbosprezarke w wiekszosci swoich silnikow obecnie - zarowno benzynowych jak i dieslach. Jezeli diesel, to mam nadzieje ze kojarzysz kwestie oszukiwania VW w kwestii emisji - bedzie on placil wlascicielom kase (Ty nie dostaniesz nic bo za pozno stalas sie wlasicielka) natomiast wartosc tych samochodow spadla centralnie (i spadac raczej bedzie) na dno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Volkswagen Passat. Moglas się poradzić nas przed zakupem. Można było wybrać lepiej. VW ma turbosprezarke w wiekszosci swoich silnikow obecnie - zarowno benzynowych jak i dieslach. Jezeli diesel, to mam nadzieje ze kojarzysz kwestie oszukiwania VW w kwestii emisji - bedzie on placil wlascicielom kase (Ty nie dostaniesz nic bo za pozno stalas sie wlasicielka) natomiast wartosc tych samochodow spadla centralnie (i spadac raczej bedzie) na dno... Podejrzewam ze jednak benzyniak bo była mowa o taniości. Zawsze to lepiej jak klekot na gnojowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Hm, nie slyszalam o tym nigdy. Nie za bardzo tez sie interesuje czy znam na samochodach. Spelnial moje warunki dotyczace ceny, stanu technicznego i wygladu, wiec postanowilam kupic, zeby znow mi ktos nie zwinal auta sprzed nosa (tak sie stalo z dwoma poprzednimi). Mechanik przed zakupem tez nie mial zadnych zastrzezen, wiec tez mnie to przekonalo. Moze w sumie wartosc mojego spasc - zamierzam nim jezdzic poki nie bedzie mnie stac na jakiegos pieknego Mustanga. Czyli napewno jakis czas. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Hm, nie slyszalam o tym nigdy. Nie za bardzo tez sie interesuje czy znam na samochodach. Spelnial moje warunki dotyczace ceny, stanu technicznego i wygladu, wiec postanowilam kupic, zeby znow mi ktos nie zwinal auta sprzed nosa (tak sie stalo z dwoma poprzednimi). Mechanik przed zakupem tez nie mial zadnych zastrzezen, wiec tez mnie to przekonalo. Moze w sumie wartosc mojego spasc - zamierzam nim jezdzic poki nie bedzie mnie stac na jakiegos pieknego Mustanga. Czyli napewno jakis czas. ;p Tym bardziej, jeśli się niewiele wie o samochodach to trzeba zapytać tych co wiedza, niekoniecznie nas, sa także inne fora. Co do wartości to zapewniam: nie będzie rosla na pewno, to nie jest Tunderbird. Samochod to jedna z najgorszych inwestycji, wyjedziesz z salonu na ulice i już jestes min. 30% "w plecy".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Ja mam pasata, kupilam z salonu ma juz rok i nic sie z nim nie dzieje, to juz moj drugi vw tutaj , jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Jak ja mam stary, uzywany, z 2002 roku. Gdzie tam z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Jak ja mam stary, uzywany, z 2002 roku. Gdzie tam z salonu No dobrze, może w takim razie latwiejsze pytanie: jakie paliwo kazali Ci tankowac do tego cuda, benzynę czy diesel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Gadalam teraz z naszym mechanikiem i sie go zapytalam o ta afere. Powiedzial ze moj to nie diesel, uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Samochod to jedna z najgorszych inwestycji, wyjedziesz z salonu na ulice i już jestes min. 30% "w plecy".. Dokladnie Ale "life is too short to drive boring cars" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi