Misuzu Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jak tak o tym myśle teraz to przypomniało mi sie, ze moj maz raz w Korei był i jest to kraj bardzo szybko rozwijający sie. On sam był zaskoczony i bardzo mu sie tam podobało. Bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Do Korei czy Japonii na dwa lata bym sie zdecydowanie wyniosl. Jedz i poznawaj swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Chciałabym powiedzieć, że Wasze wsparcie bardzo mi pomogło i czuję się już znacznie lepiej w zaistniałej sytuacji. Minął pierwszy szok i zaczynam myśleć bardziej racjonalnie w duzej mierze dzieki Wam. Dziekuje! Haneczka019 - z forum nie zamierzam znikać, bo tak czy siak do USA wroce Moj blog faktycznie zostal zaniedbany, pomysly na posty mam, a najwiekszy problem to znalezc chwile, pozbierac mysli, zebrac zdjecia i napisac. Ale wczoraj dodalam maly update. ilya - tak, bede w samej stolicy, wiec zapewne bedzie co robic Joyanna - to, ze bedzie jakis szok kulturowy, tego jestem wiecej niz pewna. Jesli juz tam trafie, to napewno opisze swoje pierwsze wrazenia a moze nawet pokusze sie o opisywanie rzeczywistosci bardziej regularnie. andyopole - dziekuje. no, wlasnie, jestem ciekawa czy jest tam w ogole mozliwosc zagadania kogos w metrze czy jednak wszyscy sfokusowani sa na malych ekranikach swoich iphonow i udaja ze nie widza swiata poza nim (albo nie udają) Misuzu - mojemu tez sie na poczatku podobalo, ale po jakims czasie mial juz wszystkiego serdecznie dosc. On woli Europe No, ale kazdy odbiera swiat na swoj indywidualny sposob i moze u mnie bedzie inaczej. jkb - na to sie teraz nastawiam - na poznawanie swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ...a my spakowani, ale mieliśmy roboty, żeby wyczyścić dom, człowiek gromadzi jak chomik...w poniedziałek wylot, ciekawość mnie zżera NY znam ale ciekawa jestem reakcji młodego, który na razie nieświadomy serfuje no mazurach Paulina, nie wiedziałam nic o blogu, jakiś link? A poza tym to najważniejsze, żebyście byli razem z mężem, głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 miqhs, myslalam o Tobie bo wiem ze lada dzien wyjezdzacie. Mam nadzieje ze pojawisz sie tu od czasu do czasu z reportazem o wrazeniach? Maly bedzie mial cala mieszanke uczuc - od naprawde radosci przygoda do niepwnosci, i zmeczenia szokiem kulturowyo-jezykowym. I to czesto na raz. Podchodz do niego lekko, z poczuciem humoru i wyrozumieniem. Dziel sie z nim Twoimi spostrzezeniami. Niech on widzi ze Was tez niektore rzeczy dziwia, ale ze sami jestescie pewni ze wszysko jest i bedzie OK. Bo dla dziecka fakt ze rodzic jest pewny siebie i "in control" jest bardzo wazne. Zycze milej podrozy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dopadnę tylko do jakiegoś wifi w NY to dam znać Młody wrócił z kolonii wiec będzie w podróżniczym ciągu, mam tylko obawy że nam trochę będą puszczać nerwy, bo dziecko mamy, delikatnie mówiąc, uciążliwe :/ Postaram sie go wspierać bo wiem, ze tego potrzebuje, niby chlop ale jeszcze śpi z misiem :/ trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Lubię tego typu podróże w nieznane. Zazdroszczę i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 A niech sobie spi z misiem! Moj jeszcze spal z kocykiem w tym wieku i jakos zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Miqhs bawcie się dobrze! A w drogę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dopadnę tylko do jakiegoś wifi w NY to dam znać Młody wrócił z kolonii wiec będzie w podróżniczym ciągu, mam tylko obawy że nam trochę będą puszczać nerwy, bo dziecko mamy, delikatnie mówiąc, uciążliwe :/ Postaram sie go wspierać bo wiem, ze tego potrzebuje, niby chlop ale jeszcze śpi z misiem :/ trzymajcie kciuki Szczęśliwej i bezstresowej podróży. Na pewniaka darmowe wifi jest dostępne w każdym Starbucksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi