serafina Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 No właśnie Hej Kokolorum na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Mam nadzieję, że wifi będzie w hotelu. W NY Starbucksie przeżyłam szok pijąc kawę - to była woda kawowa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Mam nadzieję, że wifi będzie w hotelu. W NY Starbucksie przeżyłam szok pijąc kawę - to była woda kawowa :/ I do tego jaka droga. Ja wole Dunkin Donuts,tanio i kawa przepyszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ...dziś wieczorem ide na kolacje do przyjacioł gdzie będą członkowie zespołu "Mister Zub". Starsi forumowicze może nawet pamiętają piosenkę pod tytułem "Tu jest mój kawałek podłogi". ... W NY Starbucksie przeżyłam szok pijąc kawę - to była woda kawowa :/ Pamiętam ze gdy byłem pierwszy raz w USA, 20 lat temu cały czas raczyli mnie ohydną kawą z "podpaski"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Kawalek podłogi pamiętam doskonale, co by chyba oznaczało, że mam swoje lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Kawalek podłogi pamiętam doskonale, co by chyba oznaczało, że mam swoje lata Mnie ich tez nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Ja w sumie nie jestem taka stara, ale pamietam, ze tytul brzmial "Moj jest ten kawalek podlogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 NIgella, no wiesz.. Ty, stara???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Ja znam ta piosenkę Perfektu, moj jest ten kawałek podłogi. Nie trzeba byc starym aby znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 misuzu Perfect nigdy nie śpiewał tego kawałka, to jest utwór Mr. Zoob i tylko ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi