ilon Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Hahah, to pojedzone!! Ja wsuwam dzisiaj krabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 A ja cały weekend gotowałam dla moich amerykańskich i meksykańskich przyjaciół... zrobiłam kilka dań na życzenie - barszcz czerwony, krokiety z kapustą i grzybami, sałatkę ziemniaczaną jaką robiła moja babcia i na deser gofry z bitą śmietaną, sosem owocowym i malinami... Myślałam, że trochę jedzenia zostanie na następny dzień, ale nie zostało NIC Siedzieli przy stole tak długo aż wszystko było zjedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Trzeba było postawić cole i chipsy. Po pół godzinie chata wolna. Od gosci. Przy takiej uczcie tez bym się nie dał wygnac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Komplementy płynęły przez cały następny dzień, więc było warto. W następny weekend oni gotują dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Komplementy płynęły przez cały następny dzień, więc było warto. W następny weekend oni gotują dla mnie No to weź spódnicę na gumce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Co tam u wszytkich? Jakie plany na dlugi weekend? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Co tam u wszytkich? Jakie plany na dlugi weekend? ) Dzisiaj Barbie Party, jutro Polish Party, w niedziele Mexican/American Party W poniedzialek sie lenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2016 praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Rowniez w pracy dopiero laber day wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Absolutnie nic - poza skoszeniem trawnika co juz zrobilem zeby miec weekend calkowicie wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi