Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałam powiedzieć, że wreszcie zakończyłam obrabianie zdjęć z naszej tegorocznej wyprawy do Stanów :)

Także podaję linki zainteresowanym ;)

Część 1 - US road trip I

Część 2 - US road trip II

Fajne zdjecia. Widzialas wiecej USA niz wiekszosc Amerykanow. Po obejrzeniu zdjec sam juz nie musze w te miejsca jechac. :) Strasznie mnie te zdjecia zmeczyly. Tyle jezdzenia i chodzenia w upale. :P

Ale zmęczyły, bo za dużo? Czy zmęczyły, bo ciągle chodziłyśmy w upale? :P

Bo muszę przyznać, że nasz termin wyjazdu był niezbyt fortunny... O czym ja wiedziałam już przed wyjazdem, ale trzeba było iść na kompromis :P

No, ale co się stało, to się nie odstanie, a następnym razem pojedziemy w takim czasie, żeby zwiedzanie było ciut przyjemniejsze :lol:

Ale zmęczyły, bo za dużo? Czy zmęczyły, bo ciągle chodziłyśmy w upale? :P

Nie no, im wiecej tym lepiej. Lubie sobie pozwiedzac nie wychodzac z domu. :P Czuje sie intensywnosc wycieczki. Ja bym juz po tygodniu sie poddal.

Bo muszę przyznać, że nasz termin wyjazdu był niezbyt fortunny... O czym ja wiedziałam już przed wyjazdem, ale trzeba było iść na kompromis :P

No, ale co się stało, to się nie odstanie, a następnym razem pojedziemy w takim czasie, żeby zwiedzanie było ciut przyjemniejsze :lol:

Mowilas, ze macie robic wschodnie wybrzeze... W VA to wszystkie pory roku potrafia wystapic w jednym tygodniu. ;P

• Upvote 1

Ale jest szansa, że jak pojedziemy w maju lub na początku czerwca, to będzie poniżej 30'C, więc zwiedzanie będzie znośniejsze i nie będziemy marzyć, żeby wrócić do auta i załączyć klimę :P

W Nowym Orleanie co kilkanaście minut zahaczałyśmy o sklep/galerię/kawiarnię, żeby złapać choć chwilę wytchnienia :lol:

Przecież nie ma obowiązku oglądać zdjęć ;)

A ponadto to była trzytygodniowa podróż, więc zdjęć było jakieś kilka razy więcej :P

Zdjecia fajne chociaz dalem rade obejrzec tylko polowe z pierwszej czesci.

Przyroda w tym kraju to jest cos co mnie naprawde fascynuje. Moze dlatego ze to bylo nie bylo niemal kraj bezludny. Pomijajac wielkie skupiska typu NYC czy LAX pozostale to metropolie stutysieczne do pol miliona max. Wokol nich jakis suburban a reszta to tereny zamieszkale rzadko lub wcale. Dobrze to widac z samolotu przy dobrej pogodzie. Dlatego nie jest to wszystko zadeptane jak w Europie. No i poza tym, uczciwie trzeba przyznac ze nasze podatki ida nie tylko na lotniskowce czy mysliwce z rakietami. Infrastruktura dla ludzi jest bardzo przyzwoita. Biorac sie za porownanie z Europa trzeba tez pamietac ze od lat na tych terenach nie bylo tak niszczycielskich wojen.