Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka zdjec bylo naprawde swietnych szczegolnie przedstawiajacych wlascicielke, ale wiele bylo jakby przypadkowych jakby telefon zrobil zdjecie gdy tego nie planowalismy... np zdjecie kropel na szybie podczas jazdy autem czy inne gnioty typu fastwoodowe zarcie...

Mimo wszystko wyprawa swietna i milo ze sie podzielila swojmi 5 minutami z podrozy po ziemi obiecanej... ;)

Dzięki za uwagi, ale żade ze zdjęć nie było przypadkowe ;)

A zdjęć z telefonu było zaledwie kilkanaście :P

Tak jak powiedziałam wcześniej - nikogo do oglądania gniotów nie zmuszałam. Dla mnie nawet jedzenie było interesujące, bo takiego w Polsce nie mam.

Nie traktuję USA jako ziemi obiecanej, niemniej jednak kraj mnie fascynuje i ten trzeci wyjazd na pewno nie był ostatni :lol:

np zdjecie kropel na szybie podczas jazdy autem czy inne gnioty typu fastwoodowe zarcie...

Szkoda, ze Warhol nie zyje. Moglbys napisac do niego odnosnie obrazow i grafik z zupka Campbell-a (bomba sodowa za $1). Ten szajs chodzi za miliony dolarow. Jak tak mozna?!

Dzięki za uwagi, ale żade ze zdjęć nie było przypadkowe ;)

Nastepnym razem pamietaj, zeby cyknac zdjecie jelenia na rykowisku na tle teczy, zeby zaspokoic gusta wszystkich forumowiczow. ;P

Kaer kilkanascie zdjec wlasnie takich bylo ze pokazywaly nie wiadomo co lub byly totalnymi gniotami jakby Joanna30 ich wczesniej nie przejrzala przed wrzuceniem a powstaly calkiem przypadkowo.

np to:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209392907595409&set=a.10209098538956377.1073741938.1105907240&type=3&theater

lub to:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209082391072690&set=a.10209033040238950.1073741937.1105907240&type=3&theater

Dlatego tez napisalem ze moze nie byly wczesniej posortowane. Co do tematu zdjec to w zasadzie nie wiadomo co mialyby pokazac pomijajac kompozycje ostrosc itp

Bardzo fajne natomiast byly tez te na ktorej byla i Joanna np to:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209392900795239&set=a.10209098538956377.1073741938.1105907240&type=3&theater

lub to

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209353244163848&set=a.10209098538956377.1073741938.1105907240&type=3&theater

Przedstawiaja ciekawy temat, emocje oraz sa w miare dobrze skomponowane.

Kaer Jesli nie widzisz lub nie rozumiesz roznicy prawdopodobnie jestes slepy lub...

Kaer Jesli nie widzisz lub nie rozumiesz roznicy prawdopodobnie jestes slepy lub...

Mogla wstawic zdjecie bialej sciany i nic nam do tego. Rozumiem jeszcze gdyby wystawilaby te zdjecia w galerii sztuki, to rzeczywiscie mozna by podyskutowac, ale to jej prywatny facebook i nikt na sile tego nie musi ogladac. W kilku miejscach bylem osobiscie i wiecej zobaczylem na jej zdjeciach niz wlasnymi galami.

Bardzo chetnie zobaczymy Twoje zdjecia z USA dla porownania.

Jesli tylko bede miec okazje rowniez umieszcze zdjecia w swoim watku, niestety jestem narazie pretendentem do otrzymania zielonej, wiec trzymaj kciuki za mnie w losowaniu dv-2017 a bedziesz mogl pisac i oceniac wszystko co opublikuje i nie bede miec zalu w tej kwestii, ba nawet wszelkie uwagi wezme sobie do serca i bede ci wdziecznym.

Zauwaz ze moj komentarz i nie ocenial negatywnie zdjec Joanny tylko wskazal w/w konkluzje, ktora po obejrzeniu nasuwa sie sama. Zdjec bylo bardzo duzo i wygladalo to jak wyzej napisalem.

Rozumiem ze Joanna chciala sie podzielic tu wszystkim o wszystkim, lecz wiele z nich byc moze wiazace sie z jakas wazna chwila czy wspomnieniem, jest wspomnianym przeze mnie "wypadkiem podczas pracy" dla ogladajacych i nie tylko estetow.

W dobie fotografii cyfrowej nie dbany o zdjecie jak to bylo w przypadku fotografii analogowej, cykajac zdjecie wszystkiego wszedzie, szczegolnie ze zdjecia te powstaja w stylu cyk cyk cyk cyk cyk... az do zapelnienia karty pamieci.

Osobiscie jestem zadowolony z jednego zdjecia ktore zrobilem 10 lat temu bedac w Rosji jest to zdjecie krazownika Aurora zdjecie zrobilem w nocy kompaktem i jest dla mnie wyjatkowe bo kolory wyszly bajeczne jak na 1 w nocy jak je robilem. Kiedys sie moze pochwale ale nie teraz.

Kaer kilkanascie zdjec wlasnie takich bylo ze pokazywaly nie wiadomo co lub byly totalnymi gniotami jakby Joanna30 ich wczesniej nie przejrzala przed wrzuceniem a powstaly calkiem przypadkowo.

np to:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209392907595409&set=a.10209098538956377.1073741938.1105907240&type=3&theater

lub to:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209082391072690&set=a.10209033040238950.1073741937.1105907240&type=3&theater

Dlatego tez napisalem ze moze nie byly wczesniej posortowane. Co do tematu zdjec to w zasadzie nie wiadomo co mialyby pokazac pomijajac kompozycje ostrosc itp

A czytałeś w ogóle opisy do tych zdjęć? Przeca tam jest wyraźnie napisane, co pokazują... No bez jaj :lol: :lol: :lol:

Jesli tylko bede miec okazje rowniez umieszcze zdjecia w swoim watku, niestety jestem narazie pretendentem do otrzymania zielonej, wiec trzymaj kciuki za mnie w losowaniu dv-2017 a bedziesz mogl pisac i oceniac wszystko co opublikuje i nie bede miec zalu w tej kwestii, ba nawet wszelkie uwagi wezme sobie do serca i bede ci wdziecznym.

Zauwaz ze moj komentarz i nie ocenial negatywnie zdjec Joanny tylko wskazal w/w konkluzje, ktora po obejrzeniu nasuwa sie sama. Zdjec bylo bardzo duzo i wygladalo to jak wyzej napisalem.

Rozumiem ze Joanna chciala sie podzielic tu wszystkim o wszystkim, lecz wiele z nich byc moze wiazace sie z jakas wazna chwila czy wspomnieniem, jest wspomnianym przeze mnie "wypadkiem podczas pracy" dla ogladajacych i nie tylko estetow.

W dobie fotografii cyfrowej nie dbany o zdjecie jak to bylo w przypadku fotografii analogowej, cykajac zdjecie wszystkiego wszedzie, szczegolnie ze zdjecia te powstaja w stylu cyk cyk cyk cyk cyk... az do zapelnienia karty pamieci.

Osobiscie jestem zadowolony z jednego zdjecia ktore zrobilem 10 lat temu bedac w Rosji jest to zdjecie krazownika Aurora zdjecie zrobilem w nocy kompaktem i jest dla mnie wyjatkowe bo kolory wyszly bajeczne jak na 1 w nocy jak je robilem. Kiedys sie moze pochwale ale nie teraz.

Mistrz od wszystkiego returns. To nie jest wystawa fotografii artystycznej (pokaz swoje to pogadamy) tylko dokumentacja podrozy 4 osob ewidentnie dobrze spedzajacych czas razem - i to to zadanie doskonale spelnia. Zdjecia sa swoja droga o niebo lepsze niz przecietna pstrykanina kogos kto jest w podrozy.