andyopole Napisano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Dziękuje To ja w takim razie robię plan życia na kolejne 20 lat I biegam za praca. I zamiast dostrzec moj wielki ukryty potencjał to mi mówią, ze ładna jestem. I mnie zatrudnia. Haha A ja nie dosc ze stary to na dodatek brzydki... O nowej pracy tylko pomarzyc... ...no tak...i trzeba zrobic plan zycia...na kolejne 40 lat.. Madrosc ludowa glosi ze najtrudniejsze pierwsze czterdziesci lat, Kolejne czterdziestki sa duzo latwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ... zostałem uwięziony w serwsie Toyoty bo mam pierwsze serwis po pięciu tysiącach mil. Obiecali że za godzinę mnie wypuszcza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A co tam Polska na 1. miejscu robi? I ja chce Toyotę Najlepiej hybrydową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A co tam Polska na 1. miejscu robi? I ja chce Toyotę Najlepiej hybrydową Gdyby nie była bankowa tylko moja, dałbym.Co do hybrydy. Jakiś czas temu widziałem porównanie właśnie Camry, tradycyjnej i hybrydowej. Koszt jednej mili dla zwykłej wynosił $0.52 a dla hybrydy $0.56. Wliczone ceny zakupu, paliwa i serwisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Nieeee, ale przeciez.... liczy sie dobro naszej planety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Nieeee, ale przeciez.... liczy sie dobro naszej planety Tę baterię z hybrydy też trzeba jakoś zutylizowac. A nie jest to bateryjka od zegarka. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Misuzu jak tam u Was z wodą? bo czytam tu dramatyczne raporty o suszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Misuzu jak tam u Was z wodą? bo czytam tu dramatyczne raporty o suszy... Jak będzie koniec suszy to Misuzu kupi Toyotę. Taką na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No właśnie kiepsko. Zakaz mycia samochodów i podlewania trawników, ale sąsiedzi i tak podlewaja :/ nie wszyscy, ale jednak. W wiadomosciach ostatnio tez był watek taki, ze w niektórych restauracjach podaje sie gościowi wode nawet jak jej nie zamawiał. I jak ktos nie chce to wiadomo, że może jej nie wypić. Zostawia a potem wylewaja. No i była debata z klientami czy maja problem zapytac o wodę czy nie Hah tak Andy A cos jeszcze było na temat, ze mozna pozyskac czysta wodę ze ścieków, ale nie wszystkim to pasuje i tez do konca tego nie robią... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi