ilon Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Andy, martwilam sie o Ciebie. Myslalam, ze juz jestes w drodze do MD z chlebkiem i jakims bigoskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 5 minut temu, ilon napisał: Andy, martwilam sie o Ciebie. Myslalam, ze juz jestes w drodze do MD z chlebkiem i jakims bigoskiem Ja się martwiłem o Ciebie. BARDZIEJ! Wciąż nie mam internetu w domu i coraz bardziej mi się to podoba! Teraz czekam na pickup UPSu i miałem chwilke usiasc przed kompem. U mnie w pracy zaczyna się sezon i mamy coraz więcej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 1 minutę temu, andyopole napisał: Ja się martwiłem o Ciebie. BARDZIEJ! Dziekuje! U mnie coraz lepiej, jeszcze mam w zapasie kilka zyc do wykorzystania. Swoja droga, dowiedzialalam sie juz, ze auto nie bedzie naprawiane tylko dostane kasiorke. Szkoda tylko, ze to nawet na rower nie wystarczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szkoda, ilon Ale mogloby znacznie gorzej, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Aa w sumie lapcie fotke. Nie wyglada az tak zle, myslalam ze sie wyklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 ouch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 33 minuty temu, ilon napisał: Aa w sumie lapcie fotke. Nie wyglada az tak zle, myslalam ze sie wyklepie. No ale jak Ty po jakiś lasach jeździsz zimą... :-| 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ja naprawde mieszkam w srodku lasu Kaer. To ze 100 metrow od mojej chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 ... wiec, slicznie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 A u mnie w MO zapowiadaja ice storm na ten weekend Ludzie w panike powpadali i dzisiaj w Walmarcie slowo daje szalenstwo zapanowalo... polki wyczyszczone, kolejki jak sznurki sie ciagnely, ludzie boja sie powtorki z 2007... Armagedon normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi