andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 9 minut temu, kzielu napisał: A ja staram sie jak moge zeby na to nie patrzec, ale nie da... W biurze jakis kretyn wlaczyl telewizor w kuchni.... Ja na szczescie nie mam TV w pracy ale moj kolega z pracy podglada na necie i sklada mi relacje na biezaco. Katar, fajne Panstwo. Chyba jedno z najbogatszych w Zatoce. Niestety, dosc ortodoksyjne religijnie. Ale ciepelka to tylko pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 1 minutę temu, andyopole napisał: Katar, fajne Panstwo. Chyba jedno z najbogatszych w Zatoce. Niestety, dosc ortodoksyjne religijnie. Ale ciepelka to tylko pozazdroscic. Ogladalismy zdjecia z umiejscowionej tam bazy Amerykanskiej i bardzo.. skromnie wyglada. Ale maz sie chociaz cieszy, ze moze Dubaj zwiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Roelko, czy bedziesz go mogla odwiedzic? Bo moze to i skromnie wyglada, ale moze byc ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 9 minut temu, KaeR napisał: Nie chodzi o tresc. Chodzi o fakt. :> Ze mamy nowego prezydenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 3 minuty temu, katlia napisał: Roelko, czy bedziesz go mogla odwiedzic? Bo moze to i skromnie wyglada, ale moze byc ciekawe Niestety nie bede mogla. Jak sie uda to maz dostanie po pol roku pare tygodni urlopu i bedzie mogl przyjechac do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Ale zawsze te jego urlopowe dni mozecie spedzic np. w Dubaju. Czy tez nie bo CIA czy tez inna agencja sledzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Teoretycznie moglibysmy, ale nie wiem czy nas stac na taki urlop w Dubaju Jak sie jakas dobra okazja trafi, to czemu nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 4 minuty temu, Roelka napisał: Teoretycznie moglibysmy, ale nie wiem czy nas stac na taki urlop w Dubaju Jak sie jakas dobra okazja trafi, to czemu nie.. Eeee no, armia przeciez nie placi deputatem w postaci papierosow czy puszek z wolowina. Cos tam chyba sie uda odlozyc na pare dni pobytu. Pamietaj zeby rozaniec zostawic w domu! Qrde, dochodzi dopiero 10am a ja zrobilem juz wszystko co zaplanowane na dzis, jak tu doczekac do 4pm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 45 minut temu, jkb napisał: Ze mamy nowego prezydenta? C'mon... ze to Trump. Swego czasu bylem duzym fanem. Dopoki nie wyszedl z telewizora i postanowil zostac prezydentem. To dla mnie troche jakby postac z serialu zostala prezydentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Qrcze, jest robota! Juz wyjalem z lodowki 3-methyl-2-buten-1-ol. Ide mieszac miksture. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi