andyopole Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ... robię ketchup z 30 lbs pomidorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Jannapa ja chce pracowac w hotelu ^^ ale póki co szukam czegokolwiek, bo edukacja czeka aaaa to z wlasnego doswiadczenia ci powiem, ze podczas edukacji to sie dopiero czlowiek nasiedzi:/ ... robię ketchup z 30 lbs pomidorów! loooo matko, nie zazdroszcze (ale niejakie schadenfreude odczuwam;)) zasadniczo pomidory jeszcze na mnie czekaja, wiec jak opracujesz jakies patenty ulatwiajace zycie podczas wekowania pomidorow, rob notatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 aaaa to z wlasnego doswiadczenia ci powiem, ze podczas edukacji to sie dopiero czlowiek nasiedzi:/ loooo matko, nie zazdroszcze (ale niejakie schadenfreude odczuwam;)) zasadniczo pomidory jeszcze na mnie czekaja, wiec jak opracujesz jakies patenty ulatwiajace zycie podczas wekowania pomidorow, rob notatki! Nie robię notatek. O przepisy też mnie proszę nie pytać. Nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Nie robię notatek. O przepisy też mnie proszę nie pytać. Nie mam. idealny conversation killer teraz to ja robie notatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 teraz to ja robie notatki no cóż, taki wiek. Ja nie muszę notować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Andy musi byc idealnym mężem. Pogotuje, posprząta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Andy musi byc idealnym mężem. Pogotuje, posprząta... Muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 tych mezow troche jest a raczej kandydatow na mezow podobno to sa juz dinozaury no ale zostalo ich troche... do tego nalezy dodac zakupy tez dla kobiet jak kto sie mowi do rozanca i do ...... niby mamy 22 godz lecz nie napisze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Przyszły dziś ostatnie paczki z polamer, wysyłka faktycznie szybka, ale niestety trochę chłopakom zajęło wyjmowanie batrii z urządzeń....paczki także zatoczyły koło między LA a Oakland, chyba ktoś się pomylił i wracały. Nie wiem, czy to wrzucić do osobnego tematu, bo czasem ludzie pytają. Wysłaliśmy ok. 22 kg w 5 paczkach za ok. 2500zł. Zrobiliśmy tak, że paczki zostały w Warszawie do czasu, aż tu nie znależliśmy mieszkania w CA. Jak już wynajęliśmy wysłaliśmy maila z adresem i paczki zostały wysłane, to super opcja dla przeprowadzkowiczów. Za przetrzymanie paczek nic nie płaciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 mnie interesuje temat paczek 22 kg w sumie czy 22 kg w każdej paczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi