andyopole Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 A u mnie gorąco ma ulżyć na kilka dni. Potem apiat'. ale dobrze bo klimy nie muszę włączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Joyanna chetnie sie zamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 A my jutro bierzemy mala I jedziemy do San Francisco na caly dzien chlodzic sie, bo tam 65f a u nas niemilosierne 98 calymi tygodniami. Zawsze zartuje, ze tam maja klime za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 My tez jutro jedziemy z naszym. Będziemy zwiedzać okolice mostu, w zeszlym tygodniu bylismy na bakery beach, pojechalismy tez zobaczyć te ruiny basenów. Szkoda, ze ta inwestycja sie nie udała i zostały same zgliszcza. No i sie uparłam , żeby mieć fotę obok domu Janis Joplin i innych Mi w SF jest za zimno. Na plazy siedziałam w bluzie, bez sensu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Wróciliśmy właśnie z kina. "Let's be cops". Trochę śmiechu było. Teraz spać bo jutro nad Pacific. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 wlasnie skonczylem czytac biografie Joplin. Jak bedziemy juz na miejscu wizyta w SF sladami JJ koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 …nie bylo mnie dluuuugo na forum, bo najpierw podrozowalam sluzbowo po Stanach, a potem spedzilam trzy tygodnie w Polsce. Czy cos mnie ominelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Mian sa gdzie ty dokładnie mieszkasz? W okolicach loa angeles czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 w sensie kto mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 No ty cos mi słownik miesza nicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi