andyopole Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jutro mam dalszą części interview, tym razem w siedzibie firmy. To dzieje się tak szybko, że mam podejrzenia o jakąś desperację No! Pora wziąć się do jakiejś roboty. Z kupki dobrze się bierze ale ona chociażby największa zawsze jakoś za szybko się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mi się wcale nie chce, liczyłam na dłuższy proces rekrutacji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim Beam Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mi się wcale nie chce, liczyłam na dłuższy proces rekrutacji :/ nie idz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pójdę, bo pracować muszę, ale mi się nie chce Tyle lat, już bym poszła na emeryturę najchętniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pójdę, bo pracować muszę, ale mi się nie chce Tyle lat, już bym poszła na emeryturę najchętniej To znalazłas się w doskonałym do tego miejscu - tu można sobie iść na emeryturę kiedy się chce, u mnie w firmie gość uznał że ma dość (kasy) i "retired" w wieku ~40 lat... Generalnie nic nie stoi na przeszkodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja mam gorzej, bo mąż sobie wymyślił, że to ja będę pracować a on zajmie się domem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Miqhs!!! Good luck!!!! (Chociaz rozumiem ze nie chce sie pracowac. Ja mam tak samo...juz mam dosyc!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mojemu dzieciu w szkole ktos ukradl lunch box Taka zadowolona poszla,dumna,ze juz 1 klasa,wybierala plecak i lunch box Frozen,codziennie przymiarkii robila,poszla na caffeterie,wstala od stolu wyrzucic torebke i jak wrocila juz box nie bylo. Biedna zrozpaczona wrocila.Dzwonilam do szkoly i powiedzieli,ze sprawdza cala sytuacje,ale nie sadze zeby sie znalazl,poniewaz sporo dzieci ma Frozen.Najbardziej to mi szkoda pojemniczkow,bom sie ich naszukala co by pasowaly wielkoscia a tu masz Jutro lunch zapakuje w reklamowki z marketu Szkola sie zaczela i pogoda z jesieni zamienila sie w lato,30 stopni juz 3 dzien. Z dobrych wiadomosci to maz moj jutro z trasy wraca,bedziem swietowac rocznice slubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 To przykro było małej, może się znajdzie..może się ktoś pomylił, myśmy tak mieli raz z butami A mi poszło super interview, więc chyba do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joyanna Napisano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 To przykro było małej, może się znajdzie..może się ktoś pomylił, myśmy tak mieli raz z butami A mi poszło super interview, więc chyba do przodu Gratuluje A jak tam u was po tym trzesieniu? Mocno trzeslo na waszym terenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi