haneczka019 Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Powiem tylko tyle ze amerykanski Fusion jest znacznie ładniejszy niz europejski To jest zupełnie inny samochód . Paulina89 gratuluję, to znaczy, że jesteś świetnym kandydatem na nauczyciela. Świetnie uczy i strzelać potrafi . Jak tam twoje sprawy wyjazdowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Dziękuję A co do mojego wyjazdu do Korei to los zdecydowal za mnie w sumie i nie przenosze sie. Bede w Stanach "sama" (sama w cudzyslowie, bo zostaje z kotem i mam tutaj mnostwo znajomych i sasiadke-Polke w tej samej osadzie, wiec nie bede taka sama jak palec) przez rok, a pozniej kiedy maz wroci armia przenosi nas najprawdopodobniej do Maryland. Wyjazd do Korei mialby swoje duze plusy i tez spore minusy wiec uczucie jest takie bitter-sweet, ale mysle pozytywnie. Maz mnie odwiedzi po kilku misiacach a pozniej ja odwiedze jego i jakos ten czas poleci. Teraz zamierzam przejsc z full time na studiach na part time i pracowac full time albo part time. Na razie nie zapeszam, ale dam znac pozniej co sie ze mna dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Dziękuję A co do mojego wyjazdu do Korei to los zdecydowal za mnie w sumie i nie przenosze sie. Bede w Stanach "sama" (sama w cudzyslowie, bo zostaje z kotem i mam tutaj mnostwo znajomych i sasiadke-Polke w tej samej osadzie, wiec nie bede taka sama jak palec) przez rok, a pozniej kiedy maz wroci armia przenosi nas najprawdopodobniej do Maryland. Wyjazd do Korei mialby swoje duze plusy i tez spore minusy wiec uczucie jest takie bitter-sweet, ale mysle pozytywnie. Maz mnie odwiedzi po kilku misiacach a pozniej ja odwiedze jego i jakos ten czas poleci. Teraz zamierzam przejsc z full time na studiach na part time i pracowac full time albo part time. Na razie nie zapeszam, ale dam znac pozniej co sie ze mna dzieje No proszę, wychodzi na to, że nawet nieźle się to układa. To ja czekam na jakieś wpisy na blogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No proszę, wychodzi na to, że nawet nieźle się to układa. To ja czekam na jakieś wpisy na blogu . wierz mi, ze zabieram sie za pisanie caly czas i jak juz cos zaczne to nie moge skonczyc. Mam ponad 20 postow "roboczych" zaczetych i czasem po prostu nie chce mi sie czekac az sie zdjecia zaladuja itp. Ale w tym tyg pojawi sie na pewno jeden wpis, ktory dzisiaj bede konczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2014 U nas dziś było trzęsienie ziemi i niestety poczulismy...na początku nie skojarzyliśmy bo wstrząs był lekki, ale potem do nas dotarło - minus mieszkania w Cali Muszę kupić zestaw ratunkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Bylam na rolkach z wychowankami z pracy:) Za tydzien lece do Polski i musze przez ten tydzien wyrobic sie z napisaniem 5 eseji. Paulina-gratulacje prezentacji i powodzenia ze szkola i praca:)Ja teraz jestem w szkole na FT a w pracy na PT i narazie tak jest jak dla mnie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Powiem tylko tyle ze amerykanski Fusion jest znacznie ładniejszy niz europejski No pewnie dlatego, ze amerykanski Fusion to Fusion, a europejski Fusion to Fiesta po retuszu kupilam automatic. A "automatic" to skrzyni biegow nie ma? Gratulacje, Paulina_89! I gratuluje podjecia decyzji ws. Korei! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dziękuję A co do mojego wyjazdu do Korei to los zdecydowal za mnie w sumie i nie przenosze sie. Bede w Stanach "sama" (sama w cudzyslowie, bo zostaje z kotem i mam tutaj mnostwo znajomych i sasiadke-Polke w tej samej osadzie, wiec nie bede taka sama jak palec) przez rok, a pozniej kiedy maz wroci armia przenosi nas najprawdopodobniej do Maryland. Wyjazd do Korei mialby swoje duze plusy i tez spore minusy wiec uczucie jest takie bitter-sweet, ale mysle pozytywnie. Maz mnie odwiedzi po kilku misiacach a pozniej ja odwiedze jego i jakos ten czas poleci. Teraz zamierzam przejsc z full time na studiach na part time i pracowac full time albo part time. Na razie nie zapeszam, ale dam znac pozniej co sie ze mna dzieje Rok nie wyrok. Będzie dobrze. A nuż Ci się spodoba bycie slomiana wdową. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Gratulacje, Paulina_89! I gratuluje podjecia decyzji ws. Korei! Dziękuję. To byla najtrudniejsza decyzja jaka musielismy podjac do tej pory. Rok nie wyrok. Będzie dobrze. A nuż Ci się spodoba bycie slomiana wdową. ;-) Już raz przez to przechodzilismy (maz byl w Iraku), przejdziemy i teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2014 U nas dziś było trzęsienie ziemi i niestety poczulismy...na początku nie skojarzyliśmy bo wstrząs był lekki, ale potem do nas dotarło - minus mieszkania w Cali Muszę kupić zestaw ratunkowy! I jak pierwsze wrażenia ? A tak a`propos, nie informują wcześniej, że będą wstrząsy? Nie ma żadnych alertów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi