Misuzu Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Gratuluje wizy! Ja juz jestem po, mam mnóstwo do nauczenia i co najmniej do końca tygodnia bede sie powoli wdrażać. Jest całkiem fajnie, lidzie sa różni wiadomo, sa ci bardziej entuzjastyczni a sa ci mniej, ale wszyscy sa mili. I mam świetna pani supervisor, menedżer tez jest spoko, zawsze mowia ze jak czegos nie wiem to oni sa aby mi pomoc bardzo sie cieszę i mam nadzieje, ze wszystko pójdzie dobrze Mam w tym tez troche szczęścia, bo szukali kogos z językiem polskim No i po długich tygodniach w końcu znaleźli wiec moze tak szybko nie wywala haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Gratuluje wizy! Mam w tym tez troche szczęścia, bo szukali kogos z językiem polskim No i po długich tygodniach w końcu znaleźli wiec moze tak szybko nie wywala haha A mądrale w innym wątku twierdzą że ich dzieciom urodzonym w USA język polski do niczego nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia2 Napisano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Dzięki wielkie! Za tydzień wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2014 A ja sie pochwale ze wyjezdzam na 2-tygodnie do Indii (urlop) a w listopadzie do Cambodzi (sluzbowo.) Uzbiera mi sie troche tych mil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2014 A ja sie pochwale ze wyjezdzam na 2-tygodnie do Indii (urlop) a w listopadzie do Cambodzi (sluzbowo.) Uzbiera mi sie troche tych mil! Zazdroszcze Indii, Kambodży mniej, ale baw sie dobrze Opisz pozniej jak wrazenia. A ja zapisalam sie tym razem na pistol training, a od listopada na Speed Spanish. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2014 A co sadzicie o eboli? I o tym, ze kilkaset osob w Ameryce były juz pod kwarantanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2014 A co sadzicie o eboli? I o tym, ze kilkaset osob w Ameryce były juz pod kwarantanna? Żeby się zarazić to trzeba by chorego conajmniej polizac. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Sa bardziej zarazliwe choroby, ktorych nalezy sie bac, jezeli sie panikuje w zwiazku z ebola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 unit mojego meza jedzie do Afryki nagrywac material o ebola. Na szczescie maz nie jedzie, ale sam fakt, ze ludzie, ktorzy beda mieli stycznosc z ludzmi chorymi na ebola beda po powrocie tak blisko jest troche... mało komfortowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ebola w USA to histeria mediow i nie bardzo rozgarnietych czytelnikow/widzow. 350 milionow ludzi. 2 osoby zakazone. Grypa jest znacznie wiekszym niebezpieczenstwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi