pepeaz Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 a u mnie dzisiaj benzyna po $1.99, taka cene pamietam jak przyjechalam do USA w 2004 roku...... to christmas gift od Putina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 to christmas gift od Putina przymusowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 a ja wczoraj wieloryba widziałem. w oceanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinki Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 U mnie jeszcze tak nisko nie zeszla Ale to mowisz, zeby sie na poludnie przejechac? Wczoraj w Lowell jak wracalam z pracy byla cena na obu stacjach Speedway $1.99. Az przetarlam oczy ze zdumienia, a poprzedniego dnia zatankowalam za $2.05 i wydawalo mi sie ze to byla super cena, bo przejezdzalam w Cedar Lake kolo BP i bylo $2.29. Wiec przyjezdzaj, tym bardziej ze daleko nie masz.... Wlasnie sprawdzilam online i nadal na Speedway w Lowell jest cena $1,99 a u ciebie $2.15 przymusowy Kurcze, w sumie to dzieki niemu, trzeba przyznac! A dolar jak fajnie stoi w stosunku do zlotowki. Dla mnie super, bo wlasnie bede rezerwowac apartament w Zakopanym na tydzien w maju, i napewno wyniesie mnie teraz mniej jak zaplace z gory niz w maju... Chociaz , kto wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Wczoraj w Lowell jak wracalam z pracy byla cena na obu stacjach Speedway $1.99. Az przetarlam oczy ze zdumienia, a poprzedniego dnia zatankowalam za $2.05 i wydawalo mi sie ze to byla super cena, bo przejezdzalam w Cedar Lake kolo BP i bylo $2.29. Wiec przyjezdzaj, tym bardziej ze daleko nie masz.... Wlasnie sprawdzilam online i nadal na Speedway w Lowell jest cena $1,99 a u ciebie $2.15 Mam nadzieje, ze cena utrzyma sie do lata przynajmniej, albo spadnie, to jeszcze lepiej, bo planuje czeste wycieczki nad ocean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 No nadal $2.15... niestety, obawiam sie, ze ceny w lecie wzrosna - mieszanka "letnia" jest zasadniczo drozsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 $1.87 wczoraj widziałem na Sunoco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinki Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Znowu zaginal samolot malezyjskich linii lotniczych.....jakies fatum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Wbrew powszechnej opinii nie wszystkie linie lotnicze w Azji są malezyjskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Znowu zaginal samolot malezyjskich linii lotniczych.....jakies fatum???? Nie, wcześniejzy to był Boening, a teraz zniknął Airbus wiec jeszcze nei fatum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi