Secondddd Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2014 Witam. Wyjeżdżam do Stanów za miesiąc i zastanawiam się w jaki sposób, gdzie i kiedy najlepiej, najopłacalniej wymienić złotówki na dolary. Czy ktoś z Was wymienia pieniądze korzystając z e-kantorów? Do tej pory zawsze korzystałam ze zwyczajnych, stacjonarnych kantorów, jednak przejarzałam w Internecie parę stron i zobaczyłam, że kantory internetowe oferują bardziej korzystny kurs. Znalazłam bardzo obrazowe zestawienie takich kantorów online na blabla i z tego wynika, że wybór jest duży, czas wyniany jest krótki, chciałabym jednak poznać opinię osoby, która już korzystała z kantoru w sieci
sly6 Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2014 http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136159,16326570,Wymieniasz_walute_w_internecie__Sprawdz__na_co_zwracac.html
andyopole Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2014 Szukanie baardzo korzystnych kursow walut ma sens przy duzych kwotach. Wymieniajac $100 można zyskac ile? 3-5 groszy. To ile to bedzie przy tysiacu? Przy wiekszych sumach mozna tez negocjować w niemal każdym kantorze ale trzeba miec dziesiatki tysiecy a nie jakies drobne zaskorniaki. Ostatnio w Polsce babeczka w kantorze wymieniala USD po 3,05 a za banknoty jednodolarowe oferowala 3,50 PLN za sztuke. Umowilem sie z nią na kilka paczek nastepnym razem.
kzielu Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2014 Spam albo pozycjonowanie spamerskiej strony.
karolamo Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 My korzystamy od dawna i opłaca się to bardziej niż wymiana w zwykłych kantorach. No i jest wygodne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.