Gusia21 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Witam. Pilnie poszukuję osoby, która mieszka w Australii lub ma tam rodzinę/znajomych. Chodzi o to, że mam okazję kupić bilety na koncert w Sydney w fajnej cenie, ale sprzedający nie wysyła biletów do Polski, tylko w obrębie Australii. Ta osoba nie chce też przetrzymać biletów do czasu aż będę w Sydney, żeby je przesłać do mojego hotelu. Dlatego też poszukuję kogoś w Australii, do kogo mogłyby dotrzeć te bilety i potem żeby je wysłał do Polski. Oczywiście pokrywam koszty wysyłki. Będę wdzięczna za pomoc.
andyopole Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 a nie można biletow wydrukować sobie online tak jak to się dzieje w cywilizowanej części swiata?
Gusia21 Posted August 6, 2014 Author Report Posted August 6, 2014 Niestety nie, ponieważ ja kupuje nie od dystrybutora, tylko od osoba, która już je kupiła i ma je w formie papierkowej/kartonikowej - jakkolwiek to nazwać.
Joanna30 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Może ten ktoś kupił bilety w punkcie sprzedaży biletów (jak u nas np. w Empiku). Ja też zwykle kupuję bilety przez internet w formie PDF, żeby nie martwić się kosztami przesyłki i innymi takimi. OP - nie da się kupić biletów na ten koncert bezpośrednio u organizatora, czy przez neta i żeby była opcja e-biletu?
sly6 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 zobacz na takich serwisach czy ktos Ci pomoze np film pewnych osob
andyopole Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Niestety nie, ponieważ ja kupuje nie od dystrybutora, tylko od osoba, która już je kupiła i ma je w formie papierkowej/kartonikowej - jakkolwiek to nazwać. Pozostaje tylko nadzieja że to nie scam....
Guest miqhs Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Jeżeli to nadal aktualne to napisz na priv.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.