MichalUli Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2014 To jak, na moim miejscu zaryzykowalibyście utratę paruset kolejnych złotych (już raz przebukowałem bilet), czy na spokojnie przebukowali bilet na styczeń/luty? (Dokumenty wysłałem 11 sierpnia, dotarły one do USCIS 13 sierpnia, a 21-22 spierpnia dostałem powiadomienie o statusie mojej sprawy wraz z rachunkami)
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2014 problem jest taki ze nie wiadomo co moze byc w styczniu-lutym z Twoja sprawa wez tez to pod uwage a jesli tak to lepiej leciec na swieta i jak pisze jkb wyslac odpowiedni formularz
MichalUli Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2014 Hej, Właśnie dostałem wezwanie na pobranie odcisków. Czy to oznacza, że moje dokumenty zostały wypełnione poprawnie i że wszystko idzie w dobrym kierunku?
kzielu Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2014 Mniej więcej - oznacza że zostały przyjęte, nikt jeszcze na nie dokładnie nie spojrzał więc cały czas możesz dostać RFE, nawet za kilka miesięcy.
Joyanna Napisano 3 Września 2014 Zgłoś Napisano 3 Września 2014 Hej, Właśnie dostałem wezwanie na pobranie odcisków. Czy to oznacza, że moje dokumenty zostały wypełnione poprawnie i że wszystko idzie w dobrym kierunku? Oznacza tylko to,ze masz zlozyc odciski,a pozniej sie okaze co dalej i czy papiery masz wypelnione poprawnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.