pusiek7 Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 no ale w polsce będą spać więc już jakaś szansa jest
glimi Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Ja mówić tak angielski jak ta pani polski
Keevin Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Witam. Mam pytanie wypełniam własnie wniosek o GC i chciałbym się dowiedzieć czegoś, żeby nie wypełnić źle Województwo - Podkarpacie czy Podkarpackie ?? Pozdrawiam
glimi Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Ja jeżeli się nie mylę to wpisałem Malopolska. Siostra jak adresuje paczki czy listy też pisze Malopolska. W DV 2015 też tak wpisałem i przeszło.
sly6 Napisano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2014 kevin tutaj masz odpowiedz http://forum.usa.info.pl/topic/24281-podkarpackie-czy-podkarpacie/ nim zadasz pytania to poczytaj troche forum
Keevin Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Własnie znalazłem ten temat Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam i życzę sukcesów w losowaniu
mikun Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Mam pytanie do szanownych kolegów forumowiczow. Termin nadsylania zgloszen jest do 3 listopada czy w poprzednich latach w ostatnim dniu strona się blokowala ?? Nie mam mozliowsci zrobienia zdjecia jutro czy pojutrze a sobota swieto i dopiero w poniedzialek rano...chyba ze sam zdolam na tle sciany zrobic, zobacze jak z oswietleniem bedzie czy cienia nie bedzie...znam sie na fotografii jak kot na gwiazdach... Czy pamietacie jak bylo w poprzednich latach ?? czy klopsowalo sie wszystko ??
sly6 Napisano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2014 na samym poczatku bylo zle a widac ze ludzie sluchaja apeli i teraz to sie rozklada w miare w czasie i nie powinno byc duzych problemow z wyslaniem wniosku -chyba ze czekasz na sam koniec ;)na pare min przed samym zamknieciem
bobot48 Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Czy komuś wyskakiwał komunikat :''Your submission is currently in the process of being submitted. To retrieve your confirmation page, please click the "Check Submission" button below. " ? bo jaK wypełniłem wszystko i takie coś mi wyskakuje a jak wciskam ten przycisk pojawia się to samo. Po chwili w innej karcie wypełniłem wniosek na siebie i poszlo wszystko ok a u żony cały czas ten komunikat i teraz nie wiem czy jeszcze raz wypełnić czy mam czekac?Miał ktos podobna sytuację?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.