MacMac Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Może być to spowodowane tym, że wiele osób w jednej chwili używa tej strony i wysyła zgłoszenia, bo jakby nie było to zostało mało czasu :]
bobot48 Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Może być to spowodowane tym, że wiele osób w jednej chwili używa tej strony i wysyła zgłoszenia, bo jakby nie było to zostało mało czasu :] Po godzinie czasu wyskoczy komunikat ze minelo 60 min bez odpowiedzi serwera i zalecane jest wypełnienie od poczatku. Wypełnilem od poczatku i wszystko poszlo ok:)
glimi Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Pewnie dużo ludzi się rzuciło a jako że server to nie perpetuam mobile to się przyblokował.
Sweet Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 I jeszcze jedno pytanie w jakim wieku najlepiej wziąć udział w loterii wizowej ? , czy poczekać , aż się podszkoli w angielskim (pytam w imieniu brata ) , jego angielski jest na baaaaaaardzo słabym poziomie , bo trochę nie dobrze by było jakby go wylosowali , pojechał by tam i nawet głupiego Good Morning Najlepsza i najintensywniejsza nauka jezyka jest wlasnie wtedy gdy sie go uczy w danym kraju! Takze smailo aplikujcie:) A nic nie stoi na przeszkodzie by juz dzis zaczal sie uczyc, by miec chociaz podstawy
gduska Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Done Ze zdjeciami jazdy bylo bo nie wiedzialam, ze to takie special trzeba
karinka199000 Napisano 30 Października 2014 Zgłoś Napisano 30 Października 2014 Chcialam wyslac zgloszenie strona DV nie dziala co sie dzieje!?!?!?!?!?
karolamo Napisano 31 Października 2014 Zgłoś Napisano 31 Października 2014 My wysyłaliśmy zgłoszenie 2 lata temu prawie w ostatniej chwili. Siedzieliśmy chyba kilka godzin i odświeżaliśmy stronę, bo była przeciążona. Ale udało się i opłacało. Także nie poddawajcie się! I powodzenia!
mikun Napisano 31 Października 2014 Zgłoś Napisano 31 Października 2014 na samym poczatku bylo zle a widac ze ludzie sluchaja apeli i teraz to sie rozklada w miare w czasie i nie powinno byc duzych problemow z wyslaniem wniosku -chyba ze czekasz na sam koniec ;)na pare min przed samym zamknieciem OK dzieki sly, czyli pewnosci nie ma, niby korkow nie bylo ale nigdy nic nie wiadomo w sumie juz sie teraz korkuje troche...ja mysle ze to wynika z jakis glupich przesadow ze jak wysla jako ostatni to bede wylosowany czy cos w tym rodzaju
wojtekbp Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 OK dzieki sly, czyli pewnosci nie ma, niby korkow nie bylo ale nigdy nic nie wiadomo w sumie juz sie teraz korkuje troche...ja mysle ze to wynika z jakis glupich przesadow ze jak wysla jako ostatni to bede wylosowany czy cos w tym rodzaju ... no patrz Pan, a ja wysłałem wniosek kilka minut po uruchomieniu dv2016.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.