Skocz do zawartości

Dv 2016 Rejestracja Od 1 Pazdziernika Do 3 Listopada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmm czy strona jeszcze nie jest aktywna ? mimo iz jest napisane "wprowadz swoj CN z DV2015 lub z DV 2016 to po wpisaniu numeru pokazuje mi ze numer jest niewłasciwy ....hmm czy caps lock lub cos to blokuje ?

• Odpowiedzi 502
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja mam to samo, więc jeszcze czekamy. Co prawda masz rację, pierwsza strona jest zaktualizowana, lecz kolejna już nie.

Jeszcze godzina :D

Napisano

jeszcze 50minut i zaraz sie posypie has not be selected wlacznie z moim .:( trzeba miec poprostu duze szczescie. Jak czytalam posty z 2014 bylo ich pelno a biara udzial po 4 5 razy takze to jak wygrana w totka rzadko sie zdarza a;e trzeba do konca wierzyc ze sie moze uda

Napisano

Ja tam sobie postanowiłem, że będę brał udział co roku. Kiedyś może się uda. Kasę na nowy start mam odłożoną. Życzę wszystkim szczęścia!

Napisano

jeszcze 50minut i zaraz sie posypie has not be selected wlacznie z moim . :( trzeba miec poprostu duze szczescie. Jak czytalam posty z 2014 bylo ich pelno a biara udzial po 4 5 razy takze to jak wygrana w totka rzadko sie zdarza a;e trzeba do konca wierzyc ze sie moze uda

Już lepiej być nie wylosowanym niż wylosowanym z wysokim CN bo to jeszcze gorsze.

Napisano

Z cyklu " Tak blisko, a tak daleko" ?
Jak wylosowanie 6 w lotka z małym szczegółem, że każda cyfra różni się o 1 na plus xD

Napisano

Mogłby ktoś przypomnieć poniżej jakiego numeru trzeba miec case number, żeby mieć szansę?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...