katlia Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zalezy gdzie. Latynosi to najwieksza mniejszosc w USA, i najszybciej rosnaca. W Kaliforni to 38% ludnosci. Ja mieszkam w stanie gdzie 25%+ to Latynosi. Prawie 1/3 amerykanow w roku 2060 beda Latynosi. Ich obecnosc jest nie tylko "pewnym wyznacznikiem danej okolicy." To jest przyszlosc tego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Prawie 1/3 amerykanow w roku 2060 beda Latynosi. Ich obecnosc jest nie tylko "pewnym wyznacznikiem danej okolicy." To jest przyszlosc tego kraju. Normalnie bym sie przestraszyl, ale w 2060 bede mial z 80 lat i juz mi bedzie wszystko jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Normalnie bym sie przestraszyl, ale w 2060 bede mial z 80 lat i juz mi bedzie wszystko jedno. A kto wtedy bedzie skakal kolo dziadka? Wnuki? Czy wykwalifikowany opiekun/opiekunka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zalezy gdzie. Latynosi to najwieksza mniejszosc w USA, i najszybciej rosnaca. W Kaliforni to 38% ludnosci. Ja mieszkam w stanie gdzie 25%+ to Latynosi. Prawie 1/3 amerykanow w roku 2060 beda Latynosi. Ich obecnosc jest nie tylko "pewnym wyznacznikiem danej okolicy." To jest przyszlosc tego kraju. Co nie zmienia faktu, ze w tej chwili dzielnice zamieszkale przez latynosow sa dzielnicami z reguly biedniejszymi. Jezeli ktos wybiera miejsce do zycia to nie zastanawia sie jak to miejsce bedzie wygladac za 50 lat tylko jak jest teraz. Kiedys moze sie to zmieni, ale poki co sredni dochod Latynosow jest nizszy i widac to golym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Mam same pozytywne doswiadczenia z ta mniejszoscia Pracowici jak Polacy i rodzinni jak Polacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 A kto wtedy bedzie skakal kolo dziadka? Wnuki? Czy wykwalifikowany opiekun/opiekunka? Moja czwarta żona, która się jeszcze nie urodziła. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jesli dziadku bedzie majetny to moze i piata zona Albo zona zatrudni calodobowa substytutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karus Napisano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Mam same pozytywne doswiadczenia z ta mniejszoscia Pracowici jak Polacy i rodzinni jak Polacy Pracowałem z Meksykanami i też mam o nich dobre zdanie. Są bardzo podobni do Polaków, mają ułańską fantazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinki Napisano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 w Indianie tez jest ok Racja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jak najbardziej racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.