Skocz do zawartości

Bardzo Proszę O Pomoc (Marzenie)

Verum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na stronie podanej masz rodzaje wiz,i na otwarcie biznesu tak samo

jestem ciekawy na jakim etapie jest czytania i co z wiza pracownicza>czy juz sie doczytal :)

Napisano

1.Kucharz? Jak wygląda dostanie się do restauracji w Stanach? Dzwonisz i co dalej?

Po krotce:

primo: dzwonisz

secondo: rezerwujesz stolik

terzo: przychodzisz w wyznaczonym czasie

quarto: spozywasz

quinto: placisz, wychodzisz.

;)

A tak na powaznie to dobra uwage napisala Jackie - uwazasz sie za czlowieka samowystarczalnego i swietnie sobie radzacego, natomiast pytania zadajesz jakbys byl roznianczonym nastolatkiem, ktoremu nagle uwidzialo sie zycie w Stanach.

Pomysl tak na chlopski i prosty rozum - kto potrzebuje w Stanach trenera tenisa z Polski i jeszcze do tego takiego, ktoremy trzeba by wize pracownicza sponsorowac :) Albo lepiej - kucharza :D

Napisano

Pomysl tak na chlopski i prosty rozum - kto potrzebuje w Stanach trenera tenisa z Polski i jeszcze do tego takiego, ktoremy trzeba by wize pracownicza sponsorowac :) Albo lepiej - kucharza :D

Pani po 50-tce ktora odkrywa druga mlodosc. Wlasnie sie rozwodzi i ma kupe pieniedzy. Postanowila zadbac o zdrowie i odpowiednia diete. Ma polskie korzenie :)

Napisano

Naprawdę jesteście bardzo wszyscy zabawni :) Dzięki tym,którzy mi pomogli,a tym co "piszą to co piszą" powiem,Wam tyle,że będę tam mieszkał,nikt nie musi we mnie wierzyć,chciałem tylko się zapytać.

Dzięki.

Po krotce:

primo: dzwonisz

secondo: rezerwujesz stolik

terzo: przychodzisz w wyznaczonym czasie

quarto: spozywasz

quinto: placisz, wychodzisz.

;)

A tak na powaznie to dobra uwage napisala Jackie - uwazasz sie za czlowieka samowystarczalnego i swietnie sobie radzacego, natomiast pytania zadajesz jakbys byl roznianczonym nastolatkiem, ktoremu nagle uwidzialo sie zycie w Stanach.

Pani po 50-tce ktora odkrywa druga mlodosc. Wlasnie sie rozwodzi i ma kupe pieniedzy. Postanowila zadbac o zdrowie i odpowiednia diete. Ma polskie korzenie :)

Przejdzie mu za pare miesięcy i zapomni o American Dream.

Moze rodzice kupia mu skuter .... :D

Napisano

co do kucharza to wszystko wychodzi w tzw praniu co umiesz i jak umiesz i sa tacy ze duzooo gadaja a po 1 dniu wychodzi ze umieja tyle co nic ;)

zobacz po programach kulinarnych co wychodzi ;)

do tego pracuje sie w roznych knajpach abys mogl pokazac to w CV i najlepiej pracowac w tych znanych firmach :) np hotelowa restauracja

Napisano

No ja chcialam pomoc przeciez :)

Kucharze sa zawsze poszukiwani, ale moze zastanow sie, czy nie lepiej byloby zdobyc szlify rzemieslnicze w Europie (np Francja)? Wtedy faktycznie mialbys swietne CV

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...