Dragony Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Hmmm, to tego nie pamiętam. My mimo że mieliśmy wymagane wykształcenie to z tego co pamiętam zaznaczaliśmy zawody. ale powiedz mi GDZIE?? Tam nawet nie ma takiej rubryki. Zawód trzeba udokumentować dopiero po wylosowaniu.
karolamo Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Słuchajcie, ja na początku wyraziłam swoje zdanie, że moim zdaniem jest wstępna selekcja. Nie upieram się przy tym, mogę się mylić. To wszystko. Naprawdę nie chce mi się teraz przeszukiwać Internetu w poszukiwaniu informacji jakie dokładnie były pola w formularzu, który wypełniałam. Tak jak napisałam "tego nie pamiętam". Tak jak napisałam "mogę się mylić". Tak jak napisałam "moim zdaniem". To wszystko. Sly6 często piszesz na forum, że ktoś nie widział, ktoś nie przeczytał. I wiele razy się mylisz. Widziałam, dlatego przykro mi, ale i tym razem się myliłeś. I tak jak wielokrotnie pisałam, "moim zdaniem". Dla mnie to forum jest przydatnym centrum informacji, jak mogę, to przekazuję informacje od siebie. Nie zamierzam brać udziału w sporach i tego typu dyskusjach, dlatego żałuję, że w ogóle wyraziłam swoje zdanie w tym wątku. Pozdrawiam
sly6 Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 ja sie pomylilem';zobacz nawet Dragony Ci to napisala Supertravell i kazdy kto czytal instrukcje oraz zna strone odpowie Ci tak samo a Ty stoisz za czyms co jest ,,,bajka Twoje zycie i sprawa ale jaka sama napisalas,to jest forum i jak ludzie zaczna czytac ze jednak zaznacza sie zawod to zaczna szukac takiej rubryki ktorej nie ma chyba ze bedzie w przyszlosci
karolamo Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Ja za niczym nie stoję. Piszę w kółko "moim zdaniem" i "mogę się mylić".
sly6 Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 i My Ci piszemy,pokazujemy ze sie mylisz
karolamo Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Mogę się mylić odnośnie jakiegoś pola w formularzu. To fakt. Jeśli chodzi o moją pierwszą wypowiedź, że moim zdaniem jest wstępna selekcja, nikt nie jest w stanie udowodnić, że tak nie jest albo jest. I możemy o tym dyskutować w nieskończoność. Jedno jest pewne, każdy ma szansę wygrać, jeśli spełnia wymagane warunki, dlatego zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w kolejnej loterii, a tym co wzięli udział w loterii 2016 życzę powodzenia.
sly6 Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 co do selekcji tego nie ruszam bo kazdy ma swoje widzenie,odczucia ktore nalezy uszanowac i powiedziec ok ja mam inne,Ty ma swoje
kzielu Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Mogę się mylić odnośnie jakiegoś pola w formularzu. To fakt. Jeśli chodzi o moją pierwszą wypowiedź, że moim zdaniem jest wstępna selekcja, nikt nie jest w stanie udowodnić, że tak nie jest albo jest. I możemy o tym dyskutować w nieskończoność. Jedno jest pewne, każdy ma szansę wygrać, jeśli spełnia wymagane warunki, dlatego zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w kolejnej loterii, a tym co wzięli udział w loterii 2016 życzę powodzenia. Udowodnic to pewnie nie, ale przynajmniej niektore przytoczone argumenty powinny Cie przekonac. Pobedziesz dluzej to zaczaisz ze tutaj sie rozne rzeczy dzieja z kategorii teorii spiskowych, ale nikt zdrowy na umysle nie bedzie ryzykowal lamania prawa i komisji w kongresie zeby dokonywac jakiejs cichej selekcji 50 tys ludzi - ktorzy sa jakims ulamkiem calosciowej imigracji w ciagu roku. Szczegolnie ze w niektorych miejscach nie byloby z czego wybierac.
karolamo Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Dziękuję sly6 kzielu możesz mieć rację, nie uważam, że jej nie masz. Ja nie jestem z tych osób, które wierzą w teorie spiskowe. ale tutaj akurat wydaje mi się tak jak na początku napisałam. Wydaje mi się, co nie znaczy, że się przy tym upieram.
Dragony Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Karolamo ja nie przeczę ze może być wstępna selekcja. Tylko na jakiej podstawie? Jakie kryteria? Wiek? Wygląd? Wielkość rodziny? Bo tylko to mi przychodzi do głowy, jako ze innych szczegółów sie w zgłoszeniu nie podaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.