ilya_ Napisano 16 Marca 2015 Zgłoś Napisano 16 Marca 2015 No co...Chłopak lubi dużo zwiedzać moj znajomy zwiedza chicago juz 7 lat...
wojtekbp Napisano 16 Marca 2015 Zgłoś Napisano 16 Marca 2015 moj znajomy zwiedza chicago juz 7 lat... Moja dalsza znajoma zwiedza już 15 lat, też Chicago. Aż tyle tam atrakcji jest... ?
Lx13 Napisano 16 Marca 2015 Zgłoś Napisano 16 Marca 2015 Fajne wakacje. Byle mandat pewnie zakończy sie deportacja. Ja to tym ludziom współczuje. Mam znajoma. Ponad 10 lat była w Kanadzie nielegalnie. Ujawniła sie dopiero w 2006 chyba jak Kanada zniosła wizy a ona mogła uregulować swój status. Teraz odwiedza rodzine i często sie dziećmi zajmuje. Potrafi cały dzien nosa z domu nie wychylić. Wieczorem brak światła praktycznie lub rolety w dół. Sama sie przyznała ze ma z tym problem, bo wiele lat żyła w strachu przed deportacja.
sly6 Napisano 16 Marca 2015 Zgłoś Napisano 16 Marca 2015 wizy do Kanady zostaly zniesione w marcu 2008 roku Kanada ma troche inne prawo i tam Policja moze Cie zawiesc gdzie trzeba .a regulacja pobytu to moze przez malzenstwo
ilya_ Napisano 16 Marca 2015 Zgłoś Napisano 16 Marca 2015 Fajne wakacje. Byle mandat pewnie zakończy sie deportacja. Ja to tym ludziom współczuje. Mam znajoma. Ponad 10 lat była w Kanadzie nielegalnie. Ujawniła sie dopiero w 2006 chyba jak Kanada zniosła wizy a ona mogła uregulować swój status. Teraz odwiedza rodzine i często sie dziećmi zajmuje. Potrafi cały dzien nosa z domu nie wychylić. Wieczorem brak światła praktycznie lub rolety w dół. Sama sie przyznała ze ma z tym problem, bo wiele lat żyła w strachu przed deportacja. znajomy juz dawno po slubie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.