karina Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Nad tym też się zastanawiam Wyslij list - najprosciej bedzie. Daj mi zanc na priv, to przesle Ci co masz zrobic. Wtedy dadza Ci wszystko co maja, a to wlasnie chcesz. Inaczej beda Cie pytac niestworzone rzeczy - teraz troche sie zmienilo i czesto ludzie dostaja puste kartki jako odpowiedz.
jkb Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Karina zawsze przyjdzie z odsiecza
Joanna30 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Wyslij list - najprosciej bedzie. Daj mi zanc na priv, to przesle Ci co masz zrobic. Wtedy dadza Ci wszystko co maja, a to wlasnie chcesz. Inaczej beda Cie pytac niestworzone rzeczy - teraz troche sie zmienilo i czesto ludzie dostaja puste kartki jako odpowiedz. Dzięki Ci, dobra kobieto!
karina Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2016 Karina zawsze przyjdzie z odsiecza Bo ja dobra kobieta jestem Dzięki Ci, dobra kobieto! Prosze, nawet obcy ludzie tak o mnie mowia )
jancito Napisano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2019 On 2/6/2015 at 6:31 PM, jkb said: Ja czekalem ponad 2 lata Karina, w takim razie moze wiesz co oznaczaja: "Match to one day", LO i LL? Z tych trzech to LO to moze likely overstay? Hej, A co napisać w FOIA, - ja chcę złożyć, ponieważ trochę za długo posiedziałem po studiach tam, a teraz chciałbym złożyć wniosek o wizę. Chodzi mi o to jak to sformuować?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.