Skocz do zawartości

Przedluzenie Wizy Turystycznej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Generalnie do przedluzenia turystycznej trzeba miec powod i to dobry.

a to slyszalem, ze pelno osob przedluzalo bo sie pozapiwywali do szkol jezykowych, ze niby to nie umieja angielskiego...

• Odpowiedzi 34
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mozna ,pod warunkiem ze jestes 1 raz lub tez 2 a Twoje pobyty sa-byly krotkie

jesli jestes czesto a do tego Twoje pobyty sa dluzsze to wtedy zadaj sobie pytanie jak urzednik zobaczy taka aplikacje ;)

a do tego Twoje odpowiedzi beda mialy mala wartosc ;)

Napisano

Czy powód u przedłużenie można argumentować np. chęcią dalszego podróżowania / zwiedzania / odwiedzenia znajomych w USA ?

Mozna argumentowac czym sie chce, trzeba sie tylko zastanowic czy odwiedzanie znajomych przez rok nie wyda sie przypadkiem komus podejrzane.

Napisano

Witam ponownie! Czy ktos moze wie po jakim czasie jest odpowiedz po wyslaniu wniosku o przedluzenie wizy?

To jest pytanie z grupy: zamiast sprawdzic w internecie ile sie czeka, zapytam na forum niech ktos inny googla. ;>

Jest to pytanie rowniez troche bez sensu, bo jeden moze czekac miesiac a inny 5, bo inne centrum przerabialo aplikacje. Jak poszukasz mozesz znalezc w miare bierzace processing times dla I-539.

Napisano

To jest pytanie z grupy: zamiast sprawdzic w internecie ile sie czeka, zapytam na forum niech ktos inny googla. ;>

Jest to pytanie rowniez troche bez sensu, bo jeden moze czekac miesiac a inny 5, bo inne centrum przerabialo aplikacje. Jak poszukasz mozesz znalezc w miare bierzace processing times dla I-539.

Ja nie jestem taka obeznana w tum jak Ty, czasami sie zastanawialam skad Wy to wszystko wiecie...? I chyba po to jest to forum, zeby zasiegnac informacji? Ale Ci dziekuje :)

Napisano

Ja nie jestem taka obeznana w tum jak Ty, czasami sie zastanawialam skad Wy to wszystko wiecie...? I chyba po to jest to forum, zeby zasiegnac informacji? Ale Ci dziekuje :)

Nie mialem zielonego pojecia dopoki tego nie wygooglalem. :)

Napisano

Nie mialem zielonego pojecia dopoki tego nie wygooglalem. :)

A ja nie jestem w tym taka dobra :/ I korzystam z tego forum i bardzo duzo temu forum zawdzieczam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...