Skocz do zawartości

Jaka Wiza I Czy Wogóle Możliwa?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Istnieje jeszcze takie coś jak wiza narzeczeńska, ale nie wiem na jakiej podstawie możnaby było się o nią ubiega, skoro to Tobie zależy na widzeniu dziecka, a nie Jej, na widzeniu Ciebie...

Wydaje mi się, że to szczęśliwi rodzice matki dziecka odcinają te kontakty. Wystarczy im już chyba zbrzuchacona nieletnia córka, przez nieletniego ojca. Najszybciej to pewnie będzie tak, że pewni może dziecko kiedyś złoży petycję na swojego biologicznego tatusia.

Napisano

Albo dziewczyna za 5 lat (po ukończeniu 21) sama złoży wniosek jako osoba pełnoletnia. A w jakiej jesteś komitywie z Jej rodzicami? Bo powiem Ci szczerze, że ja na ich miejscu czekałbym na Ciebie z shotgunem :P

Napisano

W sumie zaczyna sie mocny off-topic ale jego jest taka sama wina jak jej (zakladajac brak innych okolicznosci) wiec proponuje uciac ten watek.

Napisano

Już się nie rozdrabniajmy na takie szczegóły czy jej rodzice mnie lubią czy też nie, chciałem wiedzieć czy przysługuje mi jakaś wiza ze względu na fakt że jestem ojcem ale widze że coś takiego nie istnieje. Na wizę małżeńską/narzeczeńska bym nie liczył i na to że ona złoży jakiś wniosek jak ukończy 21 lat też nie bardzo. Chyba pozostaje mi tylko wiza turystyczna i co jakiś czas tam wpadać lub pomyśleć o jakichś tanich studiach lub coś w tym stylu by wyjechać na wizie studenckiej (chociaż studia w stanach sa pewnie cholernie drogie więc to pewnie odpadnie).

Napisano

Olivier to zalezy od Twojej Cioci,Twojego zapalu do pracy juz teraz w Polsce czy tez w Unii

Tak osoby niepelnoletnie tez moga pracowac na terenie Unii ,dostaja mniej za prace,lecz mozna sobie cos tam odlozyc.

Musisz tez zobaczyc jakie studia,nauka i jak sie placi Polnocnej Dakocie dla takich osob jak Ty :)

a pozniej dzialaj :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...