One87 Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 nie ma za co .... Szkoda ze ja musiałem dać przykład problem w tym że nikogo z rodziny tam nie mam kto ma obywatelstwo. Jedynie znajomych oraz chrzestną - ale to obca kobieta więc ?
KaeR Napisano 26 Marca 2015 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 nie ma za co .... Szkoda ze ja musiałem dać przykład problem w tym że nikogo z rodziny tam nie mam kto ma obywatelstwo. Jedynie znajomych oraz chrzestną - ale to obca kobieta więc ? No to loteria.
One87 Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 albo ewentualnie adwokat i waiver I-601 ?
jkb Napisano 26 Marca 2015 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 Zaraz, jak to nie miales wyboru... Kto Ci kazal klamac?
Jackie Napisano 26 Marca 2015 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 albo ewentualnie adwokat i waiver I-601 ? I-601 jest dla osób starających się o wizę imigracyjną.
One87 Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 @Jackie. Sory miałem na mysli waiver 212(d)(3). @jkb Nikt nie kazał kłamać ale każdy mi powtarzał nie mów ze masz kogoś bo nie dostaniesz wizy wie postanowiłem ze się nie przyznam że mam kogoś w usa. Mniejsze z większym było minęło ... teraz chce tylko wiedzieć jak mogę się z tego wykaraskać i pojechać do stanów .
Gość Napisano 26 Marca 2015 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 Eh, kombinowanie na potege A potem ludzie sie zastanawiaja dlaczego tak trudno uzyskac wize.
One87 Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 @Roelka moim kombinowaniem było nie przyznanie się, ja tu nie widzę żadnego kombinowania do potęgi. Teraz chce się udać znowu do USA i chce to załatwić w sposób całkowicie legalny. Czy to coś złego? bo nie rozumie
KaeR Napisano 26 Marca 2015 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 @Roelka moim kombinowaniem było nie przyznanie się, ja tu nie widzę żadnego kombinowania do potęgi. Teraz chce się udać znowu do USA i chce to załatwić w sposób całkowicie legalny. Czy to coś złego? bo nie rozumie No to dzialaj. Papierologia, gdzie, co, jak i ile jest dosc dobrze wytlumaczona w internecie. Zainteresuj sie I-192. A tak na marginesie, cos slabo to widze bo za bardzo jestes zdesperowany a to zawsze zapala czerwona lampke w glowie urzednika. Wizy turystyczne sa dla ludzi, ktorzy ich naprawde nie potrzebuja.
sly6 Napisano 26 Marca 2015 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 jak pisze Kaer,juz teraz szukaj,napisz do Kariny i moze cos Ci doradzi,.podpowie szukaj prawnika na wlasna tez reke/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.