Skocz do zawartości

Dv2016 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2016?

• TAK :)
      40
    • NIE :(
      191

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 665
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja nie i moja piękna żona też nie. A tak chciałem zobaczyć jedną taką w Kalifornii. Pozdrawiam Ewa!

ps. trochę żal, bo tu nie chodzi nawet o poprawę swoich warunków życiowych ale po prostu o zmianę. Nowe życie, nowe miejsce, nowe przygody :)

ech, znowu trzeba sobie wyznaczać nowe cele, dążyć do spełnienia swoich marzeń - tych osiągalnych, bo życie mamy tylko jedno i najbardziej było

by mi żal przesiedzieć je w jednym miejscu. Tak więc szkoda, że nie wyszło ale przecież jest tyle innych możliwości aby zaspokoić swoje potrzeby... :)

Napisano

Na stronie pojawił się nowy komunikat:

Entrant Status Check is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience.

Please check back later.

U MNIE DALEJ NIC NIE MOGĘ ZROBIC DALEJ TEN SAM KOMUNIKAT

Napisano

Po raz trzeci niewylosowany. Mam jeszcze petycję imigracjna zgloszona przez czlonka rodziny, pozostaje czekac na rozstrzygnięcie niestety daty posuwaja sie w zolwim tempie. Urzędnicy imigracyjni dekretem Obamy zajmuja sie przygotowywaniem do obslugi podan nieudokumentowanych.

Napisano

Chociaz z ciasteczka z wrozba wyciagnalem dzis: Luck is coming your way, nie dotyczylo to losowania widocznie... A tak mi sie marzylo po wygraniu, powiedziec mojemu pracodawcy: I quit. :)

Napisano

Ja 4 rok z rzędu lipa:/ juz mam dosc naszego wspanialego kraju i bardzo chcialbym sie stad wyrwac , ale jak komus na czyms zalezy to los jest bezlitosny ;(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...