Skocz do zawartości

Dv2016 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2016?

• TAK :)
      40
    • NIE :(
      191

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 665
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

I chyba tylko tam :D

Bo nawet osoby ze stanow nie zostaly wylosowane :D

na FB na stronie loterii wizowej pojawił się taki komunikat:

"Być może nie wszystko jeszcze stracone.

Okazuje się że na razie nie mamy żadnego potwierdzonego przypadku zwycięzcy DV-2016. Zarówno wśród Polaków jak i w Rosji czy Ukrainie, gdzie zwykle jest o wiele więcej wylosowanych osób niż u nas.

Czekamy na oficjalne informacje - Kentucky Consular Center rozpoczyna pracę ok. 14:30 czasu polskiego."

u mnie także 2x nie....

Napisano

Ja cały czas mam Session Timed Out i może (oby) ludzie, którzy tak mają zostali wylosowani tylko nie ma jeszcze przygotowanej strony dla wylosowanych, dlatego leci Timed Out.

Kilku już na forum pisało o Session Timed Out, ja próbowałem na 3 urządzeniach, 3 przeglądarkach, 2 internetach i wszędzie to samo, więc nie jest to wina sprzętu ani dostawcy internt

U nas jest tak samo od początku sprawdzałęm na wielu kompach i to samo

Napisano

Na immigration.com admini pisza, ze zadnych watkow o DV2016 winners nie bedzie przed oficjalnym komunikatem z KCC, ze rozwiazali problemy.

Napisano

No one selected around the world ,, there is problem with this !!!!!!! .....

podejrzane to dosyć, że ludzie tak piszą, nikogo nie wylosowali??

pewnie wlasnie na tym miala polegac ta loteria , loteria widmo :D
Napisano
Informacja z Loteria Wizowa USA:

Być może nie wszystko jeszcze stracone.
Okazuje się że na razie nie mamy żadnego potwierdzonego przypadku zwycięzcy DV-2016. Zarówno wśród Polaków jak i w Rosji czy Ukrainie, gdzie zwykle jest o wiele więcej wylosowanych osób niż u nas.
Czekamy na oficjalne informacje - Kentucky Consular Center rozpoczyna pracę ok. 14:30 czasu polskiego.

Trzymajcie kciuki i powodzenia ;)

Napisano

hahaha,loteria widmo :)

MOJA KUZYNKA NAPISAŁA MI, ŻE WYGRAŁA :) A OKAZAŁO SIĘ, ŻE STROLLOWAŁA I JEJ NIE WYLOSOWALI, TAKŻE TERAZ JUŻ WĄTPIE, ŻE KOGOKOLWIEK WYLOSOWALI:)

GOŚCIU O NICKU POLSKIAMERYKANIN25 I CHCEWYLOSOWAĆKARTE ewidentnie widać, że to zwykłe trolle :) i ten co napisał że szampan na jackowie :) jest polewany :) haha dobre;) wkręty

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...