Skocz do zawartości

Dv2016 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2016?

• TAK :)
      40
    • NIE :(
      191

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 665
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Numer odcięcia na listopad 12500

Nie wiem czy dobrze rozumiem a ze mnie to dotyczy dlatego ze moj numer to niskie 12 tysiecy, to pytanie mam. Mowa tutaj o tym ze do konca listopada zostaną rozesłane zaproszenia na rozmowe do numeru 12500 tak?

Napisano

Nie wiem czy dobrze rozumiem a ze mnie to dotyczy dlatego ze moj numer to niskie 12 tysiecy, to pytanie mam. Mowa tutaj o tym ze do konca listopada zostaną rozesłane zaproszenia na rozmowe do numeru 12500 tak?

Na listopad zostaną wysłane do końca września - najprawdopodobniej za około 2 tyg.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Hej, jestem tutaj nowa i szczesliwie wylosowana w tym roku. Moj nr to 17xxx. Wyslalam formularz DS 260 dopiero tydzien temu,zastanawiam sie, czy w ogole na niego spojrza i ewentualnie kiedy moge sie spodziewac rozmowy w konsulacie. Mam doswiadczenie jesli chodzi o USA, mieszkalam tam kilka lat i wrocilam do Europy. Wyslalam podanie o loterie przebywajac jeszcze w USA, jednak potem znalazla sie praca w Europie. Teraz jest dylemat co robic...

Napisano

witam od kilku dni probuje sprawdzic powtornie swoj numer ale ciagle wyskakuje The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-28001: the password has expired

Napisano

witam od kilku dni probuje sprawdzic powtornie swoj numer ale ciagle wyskakuje The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-28001: the password has expired

u mnie bylo to samo, ale juz wszystko dziala (pewnie mieli jakies problemy z serwerami)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...