sly6 Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 w samolocie dostaniesz aby druk celny i mozesz sie pytac,czytac np na tym forum o tym tych I-94 nie ma do wypelniania
americanboy Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 Nie ma ? to dobrze bo już sie martwiłem ze sie pomyle w tym wypełnianiu haha O druku celnym czytałem to się nie martwię
glimi Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 jak chcesz to mozesz pobrać ze strony ambasady i wypełnić
americanboy Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Potem mogę zamienić ? I jeszcze jedno pytanie ,czy ten druk celny dostane w języku polskim czy angielskim ? Tu mam wpisać 0 ? -----> Liczba członków rodziny podróżujących z Tobą
Dragony Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 0 dostaniesz w języku polskim, jeśli wystarczy. Jeśli nie to dostaniesz w języku angielskim, ale nie jest to druk trudny do wypełnienia. Jeśli lecisz LOTem to stewardessy Ci pomogą, jak je zapytasz.
KaeR Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Mozesz sobie wziac sciagawke w jezyku polskim. Pola sa takie same.
americanboy Napisano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Nie chce zaczynać nowego tematu więc pisze tutaj ,kuzyn ma mi kupić bilet elektroniczny ,gdy przyjdzie dzień lotu co mam wziąść ze sobą na lotnisko oprócz bagażu ? Chodzi mi co wziąść jeszcze aby dali mi karte pokładową itp. czytałem k tych biletach elektronicznych ale posty które były pare lat temu ,mógłby ktoś opisać jak to teraz wygląda ?
Joanna30 Napisano 2 Maja 2015 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Wystarczy Ci sam numer rezerwacji. A właściwie sam paszport
americanboy Napisano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Wie ktoś czy są bezpośrednie loty z Krakowa do Chicago ?
sly6 Napisano 3 Maja 2015 Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 jak LOT nie lata to nie ma innej linii lotniczej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.