americanboy Napisano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Już wiem ,Rzeszów godzina 15:10 z przesiadką w Warszawie ,z warszawy juz mam wylot 16:50 ;/ Ile leci samolot. RZE do WAW ?
sly6 Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 lot trwa 50 min leciec bedziesz samolotem: Embraer 195
glimi Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 Lot z Krakowa do Chicago chyba lata 2 dni w tygodniu albo i wcale. Nigdy nie poję dlaczego LoT nie lata dalej niż NYC/Chicago.
americanboy Napisano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 Będe miał 50 minut na przesiadkę To chyba w sam raz bo nie bede musiał czekać
americanboy Napisano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 Jeśli bagaż oddam w Rzeszowie to on powędruje już do chicago ?
olmeca Napisano 4 Maja 2015 Zgłoś Napisano 4 Maja 2015 Raczej tak, odbierasz go dopiero na lotnisku w USA.
americanboy Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Może i ktoś opisać : Gdy wyląduje w ORD co wtedy? Wiem że za tłumem ale chciałbym wiedzieć co i gdzie się idzie Lecę pierwszy raz i to sam wiec się trochę boje haha Może jest tu ktoś kto dokładnie wie jak to wszystko wygląda ?
olmeca Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Jak nie palisz to lądujesz szczęśliwy bo to Ameryka, jak palisz to jesteś na maxa wkur....ny, bo zanim zapalisz musisz się przepchać przez kolejkę wszystkich co wyszli z aeropalnu przed Tobą. Więc kroczek za kroczkiem w kolejce trafiasz przed oblicze oficera imigration. Tam dajesz paszport, deklaracje celną, łapki na skaner, ryj w kamerę używasz jakiegoś narzecza by wyjaśnić po co, dlaczego i na jak długo - opcjonalnie dostajesz papiery bez pieczątki i wędrujesz na secondary, lub na powrotny lot do Europy* Ostatecznie spocony jak dziwka w kościele lecisz na hale przylotów, gdzie leży Twoj przegrzebany bagaż z karteczką informującą, że mają prawo i co nam zrobisz Ostatecznie zabierasz walizę i z bananem na ryju biegniesz do strefy, gdzie oczekuje Cię rzekoma rodzina,znajomi, ktokolwiek* * - tu sobie wybierz wersję jaka jest Ci bliższa Jako palący miałem tylko jedną ochotę po przylocie do US - zapalić, dopiero po papierosie liczyła się cała reszta
americanboy Napisano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Gdy zadawali ci pytania musiałeś odpowiadać po angielsku ?
Robert1992 Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Może i ktoś opisać : Gdy wyląduje w ORD co wtedy? Wiem że za tłumem ale chciałbym wiedzieć co i gdzie się idzie Lecę pierwszy raz i to sam wiec się trochę boje haha Może jest tu ktoś kto dokładnie wie jak to wszystko wygląda ? poproś stewardesy aby ciebie na lotnisku odprowadzili przez odprawę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.