Joanna30 Napisano 4 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Ja też myślałam, że chodzi o lotnisko Nie sądzę, żeby pozwolili Ci wnieść do ambasady. Jak ja się starałam o wizę kilka lat temu, to nawet fona wnieść nie wolno było. Ale może ktoś, kto był ostatnio ma inne doświadczenia
Joanna30 Napisano 4 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Ja wszystkie bagaże (cały plecak z laptopem i telefonem) za drobną opłatą zostawiłam w sklepie koło konsulatu. Bo to było w Krakowie.
glimi Napisano 4 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 telefon mozna zostawic u ochrony ambasady.
olmeca Napisano 4 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Jeżeli chodzi o ambasadę w Warszawie, na przeciwko wejścia u fotografa można zostawić wszystkie klamoty za drobną opłatą 10zł/tobołek
Immigrant Napisano 5 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2015 DZieki za przydatne info chyba najlepiej zabrac osobe towarzyszaca.. Jeżeli chodzi o ambasadę w Warszawie, na przeciwko wejścia u fotografa można zostawić wszystkie klamoty za drobną opłatą 10zł/tobołek
USA FL Napisano 6 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2015 Orientujecie się może czy gdzieś obok ambasady można zostawić samochód lub czy znacie jakiś pobliski parking ?
sly6 Napisano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 kolo Ambasady sa miejsca postojowe,np kolo Sejmu tych miejsc jest sporo
now77ak Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 Czy "sporo" to nie wiem. Ale pewnie masz na 8:00, więc jak przyjedziesz troche po 7, to powinny być wolne
USA FL Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 Dzięki za informację , tak mam na 8 będę wcześniej wiec może coś bedzie wolnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.