zielonokartnik Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Napisano 13 Maja 2015 Cześć Wam, Uzupełniłem dane w fomularzu DS260 i wysłałem wniosek. Co teraz?
Joanna30 Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 Pewnie mniej więcej w grudniu powinieneś dostać powiadomienie o terminie rozmowy. Także do grudnia leżakuj sobie spokojnie
Mateusz20 Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 To jeszcze może jedno pytanie: Have you attended any educational institutions at a secondary level or above? Co dodajemy? Gimnazjum, Liceum, a jak ze studiami w trakcie? Dodałem je w Present, więc w Previous raczej nie dawać, bo jeszcze nie są ukończone. W takim przypadku Number of Educational Institutions Attended: 2? Podstawówki nie można wpisać pod secondary level or above, więc nie jest liczona.
sly6 Napisano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 czesto pada pytanie o adres i takie sa odpowiedzi z KCC http://www.visajourney.com/forums/topic/496847-permanent-address-ds-260/page-2 mozna uzyc adresu hotelu tak teraz a pozniej na rozmowie juz miec inny na granicy mozna zmienic adres jak mnie pamiec nie myli to kiedys pisalismy o tym hotelu-adresie na forum po box to sa zdania podzielona na pewnych forach,jedni pisza ze ok a inni ze nie
Mateusz20 Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 To podsumowując kategorię szkoły: Have you attended any educational institutions at a secondary level or above? YES Highest Level of Education Completed: High School Diploma (Liceum+ Matura) Number of Educational Institutions Attended: 2 (Gimnazjum+ Liceum) Name of Institution: FIRST PROFILED HIGH SCHOOL - Pierwsze Liceum Profilowane Degree, Diploma or Certificate Received HIGH SCHOOL DIPLOMA - jako Polska Matura Name of Institution: GYMNASIUM NO 6 Degree, Diploma or Certificate Received GYMNASIUM DIPLOMA - świadectwo gimnazjalne
Mateusz20 Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 IV Application COMPLETED I na ten moment to tyle tak? Doszedłem do strony gdzie jest potwierdzenie i wymogi dotyczące zdjęcia. Czy zdjęcie można już wysłać, czy wziąć ze sobą na rozmowę?
glimi Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 Zdjęcia zabierasz ze sobą na badanie i na rozmowę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.