Skocz do zawartości

Wyjazd Na Wizie Turystycznej. Proszę O Pomoc!

Gonzales

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kig Zgadza się są błędy. I może mógłbym się wytłumaczyć ale po co. Wszyscy wiedzą o co chodzi. Już wiem jak pojechać na turystycznej i zalegalizować nasz pobyt czasowo.Dziękuję tym co mi pomogli i tym co szukali dziury w całym.

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

kig Zgadza się są błędy. I może mógłbym się wytłumaczyć ale po co. Wszyscy wiedzą o co chodzi. Już wiem jak pojechać na turystycznej i zalegalizować nasz pobyt czasowo.Dziękuję tym co mi pomogli i tym co szukali dziury w całym.[/quote

Jak to zrobisz? Jestem bardzo ciekawa.

Napisano

Ale problem polega na tym, że na wyjeździe turystycznym w Waszym przypadku nie da się zalegalizować pobytu. Czasowo czy też na stałe.

Wydaje mi się, że dlatego serafina zapytała, jak to zrobicie, bo być może pojawiły się jakieś możliwości, o których nikt z nas jeszcze nie słyszał.

Napisano

czasowo to nauka-status studencki,wiza pracownicza :),sa tez wizy na otwarcie biznesu lecz tutaj musi byc gotowka wieksza :) oraz dobry adwokat

bo na stale to inne zasady

Napisano

Na wizę pracowniczą w tym roku już chyba nie mają szans.

Zresztą wykształcenie mają chyba ciut za niskie, żeby takową otrzymać ;)

Na studencką też się nie łapią, bo oni chcą tam wyemigrować, a ani wiza turystyczna ani studencka w takim wymiarze, w jakim istnieją, nie dają takiej możliwości.

Zakładam oczywiście, że cały czas mówimy o legalnym pobycie.

Napisano

Na wizę pracowniczą w tym roku już chyba nie mają szans.

Zresztą wykształcenie mają chyba ciut za niskie, żeby takową otrzymać ;)

Na studencką też się nie łapią, bo oni chcą tam wyemigrować, a ani wiza turystyczna ani studencka w takim wymiarze, w jakim istnieją, nie dają takiej możliwości.

Zakładam oczywiście, że cały czas mówimy o legalnym pobycie.

Jest jeszcze H-2B. :) Dwa razy do roku jest chyba przeliczana i nie wiem czy limity sie tak szybko wyczerpuja. Mowie to jednak dla porzadku, bo sie znajdzie jakis gajowy, kto Cie zlapie na niescislosci i zwymysla od zawistnikow, co ludziom zle doradzaja, zeby przypadkiem nie wyjachali do USA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...