Gonzales Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 kig Zgadza się są błędy. I może mógłbym się wytłumaczyć ale po co. Wszyscy wiedzą o co chodzi. Już wiem jak pojechać na turystycznej i zalegalizować nasz pobyt czasowo.Dziękuję tym co mi pomogli i tym co szukali dziury w całym.
serafina Napisano 19 Maja 2015 Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 kig Zgadza się są błędy. I może mógłbym się wytłumaczyć ale po co. Wszyscy wiedzą o co chodzi. Już wiem jak pojechać na turystycznej i zalegalizować nasz pobyt czasowo.Dziękuję tym co mi pomogli i tym co szukali dziury w całym.[/quote Jak to zrobisz? Jestem bardzo ciekawa.
Gonzales Napisano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Serafina musisz się troszkę wysilić. Odpowiedź sama nie przyjdzie.
Joanna30 Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Ale problem polega na tym, że na wyjeździe turystycznym w Waszym przypadku nie da się zalegalizować pobytu. Czasowo czy też na stałe. Wydaje mi się, że dlatego serafina zapytała, jak to zrobicie, bo być może pojawiły się jakieś możliwości, o których nikt z nas jeszcze nie słyszał.
sly6 Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 czasowo to nauka-status studencki,wiza pracownicza ,sa tez wizy na otwarcie biznesu lecz tutaj musi byc gotowka wieksza oraz dobry adwokat bo na stale to inne zasady
Joanna30 Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Na wizę pracowniczą w tym roku już chyba nie mają szans. Zresztą wykształcenie mają chyba ciut za niskie, żeby takową otrzymać Na studencką też się nie łapią, bo oni chcą tam wyemigrować, a ani wiza turystyczna ani studencka w takim wymiarze, w jakim istnieją, nie dają takiej możliwości. Zakładam oczywiście, że cały czas mówimy o legalnym pobycie.
glimi Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Mam szaloną teorie że chodzi o małżeństwo z obywatelem :]
Joanna30 Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Najpierw musiałby być rozwód z obecnym małżonkiem/małżonką
KaeR Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Na wizę pracowniczą w tym roku już chyba nie mają szans. Zresztą wykształcenie mają chyba ciut za niskie, żeby takową otrzymać Na studencką też się nie łapią, bo oni chcą tam wyemigrować, a ani wiza turystyczna ani studencka w takim wymiarze, w jakim istnieją, nie dają takiej możliwości. Zakładam oczywiście, że cały czas mówimy o legalnym pobycie. Jest jeszcze H-2B. Dwa razy do roku jest chyba przeliczana i nie wiem czy limity sie tak szybko wyczerpuja. Mowie to jednak dla porzadku, bo sie znajdzie jakis gajowy, kto Cie zlapie na niescislosci i zwymysla od zawistnikow, co ludziom zle doradzaja, zeby przypadkiem nie wyjachali do USA.
glimi Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 Rozwód? W dzisiejszych czasach to nie problem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.