Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna B-2 Czy Jest Szansa?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

najlepiej zapisz się do szkoły a po wize idz za pare miesięcy :P a jak pojdziesz do ambasady przykładowo we wrześniu i wpiszesz ze chcesz leciec w lipcu 2016 to mogą ciebie się spytac dlaczego pan się stara teraz o wize a nie np. w czerwcu ? ;) to co powiesz ?

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

tak tansze bilety,tansze cos jeszcze,mozna wiele takich slow uzyc lecz jak kto bedzie odebrane to inna sprawa

tak dzialka,samochod pokazuje ze zostaniesz a teraz jak kto pokazesz Konsulowie bez pytania ;) inna sprawa ze to mozesz sprzedac

Tak naprawde to sie liczy co mowisz,jak odpowiadasz :)

Napisano

To jest jakiś argument, ze tańsze bitlety, zaplanować cały wyjazd. A na jakie pytania moge się spodziewać od konsula? Tak abym mógł się jakoś przygotować? Wiadomo ze mogą być tez inne pytania niż te Które mi napiszecie.

Napisano

na ile, do kogo, kto to dla ciebie jest, gdzie ta osoba mieszka. Tak na prawdę nie ma standardowych pytań, wszystko zależy od tego co masz wypisane we wniosku.

Napisano

Cieżko bedzie powiem ci ,czytam wszystkie komentarze i na moje doświadczenie "nie widze tego" jak to kiedys ktoś napisał co mu konsul mówił.

Napisano

Całymi dniami sobie myśle, jak to zrobić? I nic nie moge wymyślić;) a bardzo mi zależy na tej wizie. Poczytam jeszcze forum, może zasięgnę jakiejś informacji. A możecie podesłać ni formularz, ten który się wypełnia do konsula z danymi, chciał bym sobie zobatrzec jak on wyglada, i co tam się wpisuje.

Napisano

Na głowę chyba upadłeś. Mamy ci pomagać w zdobyciu wizy turystycznej i potem nielegalnym pobycie. Nie oszukujmy sie, z turystyka ten wyjazd ma niewiele wspólnego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...