bright Napisano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 U mnie ten white screen wystepuje kompletnie losowo, byl okres, że przez tydzien sie nie pokazywal, a ostatnio w prawie kazdym temacie. (odswiezenie strony pomaga rozwiazac problem) http://forum.usa.info.pl/user/55411-bright/ Po kliknięciu w link, mamy do dyspozycji tematy/posty(danego użytkownika- w tym wypadku moje) - white screen również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Tyle ze uzywajacy IE sa jak Yeti, podobno istnieja ale nikt nie widzial... Sporo tych Yeti w korporacjach ;-) Dodam, ze Chrome i FF maja ten sam problem z biala strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shmehr Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Biala strona wyswietla sie tez w Chrome po wejsciu na profil danego uzytkownika, a konkretnie w zakladke "Posty". Po kliiknieciu w nia pojawia sie biala strona. Biala jak snieg. Lub jak biala kartka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Kiedyś można było też zobaczyć kto i ilu ludzi przegląda dany temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bright Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Może ciekawy byłby system reputacji? Żeby móc oceniać +/- każdy post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Kiedyś można było też zobaczyć kto i ilu ludzi przegląda dany temat. Funkcja została przywrócona. Może ciekawy byłby system reputacji? Żeby móc oceniać +/- każdy post? Funkcja została uruchomiona. Z "białymi ekranami" nadal walczymy. Problem istnieje na Chrome i Firefox, osobą korzystającym z Internet Explorera wszystko działa ok. Niestety obawiam się, że powodem problemu jest nasz obecny serwer i aby to naprawić trzeba by przenieść forum gdzie indziej (a to nie wydarzy się w najbliższych miesiącach). Nie mniej na razie się jeszcze nie poddajemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Nie tylko, na operze też zdarza mi się biały ekran. Jest techniczna możliwość wsparcia dla TapTalk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Jest techniczna możliwość wsparcia dla TapTalk? W skrypcie forum nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Brawo, jeżeli o mnie chodzi to zostaje już tylko problem z białym ekranem, cała reszta działa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Napisano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Miło mi poinformować, ze problem "białych ekranów" został usunięty! Jeśli ktoś zauważy jeszcze taki problem to proszę o informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.