KaeR Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 moja sprawa, nie twoja Napisalas o tym na publicznym forum, wiec nalezy sie spodziewac krytyki, jak sie wypisuje takie rzeczy.
megan07 Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 Napisalas o tym na publicznym forum, wiec nalezy sie spodziewac krytyki, jak sie wypisuje takie rzeczy.z wrozbita maciej jest w publicznej telewizji i udziela porad wielu ludziom to co myslicie o wrozbiarstwie mnie nie obchodzi, nie namawiam do korzystania, kazdy sobie robi w zyciu co uwaza czy ja cie krytykuje twoje wypowiedzi? Jak ci nie odpowiada korzystanie z wrozb to nie musisz korzystac ja czasem sobie korzystam i sprawdzam czy bedzie sprawdzalnosc czy nie, to wrozbiarstwo zle, modlitwa tez zla wg was to co jest dobre tylko wasze mile porady pelne cynizmu i zazdrosci i lekow o to ze czlowiek ktorego poznalam to morderca itd to wy idzcie do psychiatry moze macie zaburzenia lekowe
megan07 Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 przeciez i tak trzeba miec adres osoby jakiejs do ktorej sie jedzie - i raczej lepiej by nie byl to hotel, to jest wskazane by miec znajomych, macie z tym problem????? To idzcie do psychiatry albo psychologa skoro nie mozecie przebolec ze jade do znajomego- porazka normalnie, ludzie poznaja sie w sieci, potem sa zwiazkami, nie ma przepisu na to po jakim czasie mam sie z kims spotkac w realu czy nie, kazdy jest inny, sa malzenstwa polek ktroe poznaly faceta i tez same pierwsze pojechaly do usa nieznajac wczesniej- np thekretka1 na youtubie ma kanal sobie poogladaj na turystycznej wyjechala do obcego faceta i poznali sie na skypie to wy zaczeliscie trolowac ze pelno czerwonych flag i ze to morderca moze. Tez wyjechala do niego a nie gdzies wynajmowala mieszkanie- i co jest morderca? nie maja dziecko i dobrze im sie wiedzie!!!!!!
KaeR Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 przeciez i tak trzeba miec adres osoby jakiejs do ktorej sie jedzie - i raczej lepiej by nie byl to hotel, to jest wskazane by miec znajomych, macie z tym problem????? To idzcie do psychiatry albo psychologa skoro nie mozecie przebolec ze jade do znajomego- porazka normalnie, ludzie poznaja sie w sieci, potem sa zwiazkami, nie ma przepisu na to po jakim czasie mam sie z kims spotkac w realu czy nie, kazdy jest inny, sa malzenstwa polek ktroe poznaly faceta i tez same pierwsze pojechaly do usa nieznajac wczesniej- np thekretka1 na youtubie ma kanal sobie poogladaj na turystycznej wyjechala do obcego faceta i poznali sie na skypie to wy zaczeliscie trolowac ze pelno czerwonych flag i ze to morderca moze. Tez wyjechala do niego a nie gdzies wynajmowala mieszkanie- i co jest morderca? nie maja dziecko i dobrze im sie wiedzie!!!!!! Jak nie zauwazylas wycofalem sie z opinii, ze koles jest zagrozeniem. Nawet jesli jest, to Ty jestes wiekszym. ;P
megan07 Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 morderca moze byc kazdy nawet maz po jakims czasie - byl na kanale discovery id program ze baba miala meza i byl przykladny super facet a po pracy sobie jezdzil mordowac kobiety- wiec sobie kontrolujcie swojego meza co robi po pracy bo rownie dobrze oni moga byc mordercami - kto wie, kto wie..... Jak nie zauwazylas wycofalem sie z opinii, ze koles jest zagrozeniem. Nawet jesli jest, to Ty jestes wiekszym. ;P to sie nie wypowiadaj jak nie masz wiedzy i nic madrego nie masz do powiedzenia
Gość Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 przeciez i tak trzeba miec adres osoby jakiejs do ktorej sie jedzie - i raczej lepiej by nie byl to hotel, to jest wskazane by miec znajomych, macie z tym problem????? Wcale nie jest nigdzie wskazane, ze masz miec znajomych do ktorych jedziesz. Hotel to miejsce dobre jak kazde inne...
andyopole Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 Pamietacie? Byla tutaj taka dziewczyna. Tez pojechala niemal w ciemno, z tym ze jej przyszly maz byl amerykanskim Polakiem. urodzilo sie dziecko, tesciowa sie wtracala a slubny wsiadal w ciezarowke I znikal z domu tygodniami. Roznie jej ludzie radzili, przewaznie zyczliwie I dobrze a Ona swoje. Postanowila wreszcie uciekac z USA do Polski, do mamusi. Niestety, nie bardzo wiedziala nawet gdzie jest JFK I Nowy York a jezyk symboliczny. W koncu sie na wszystkich pogniewala I wylogowala sie z forum. Nie pamietam nicka.
haneczka019 Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 Ja pamiętam, to była Kinia jakaś tam, też dobry element, ale Kinia obecnej megan nawet do pięt nie dorastała ze swoimi postami. Megan ma zdecydowanie bujniejszą wyobraźnię .
megan07 Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Lipca 2015 Ja pamiętam, to była Kinia jakaś tam, też dobry element, ale Kinia obecnej megan nawet do pięt nie dorastała ze swoimi postami. Megan ma zdecydowanie bujniejszą wyobraźnię . bujniejsze zycie, a nie wyobraznie!!!! Moj znajomy kierowca ciezarowek nie jest, i jest typem domatora
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.