haneczka019 Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2015 Bo Kieleckiego nie da się podrobić, jest jedyny w swoim rodzaju i jak dla mnie nr 1 .
amida Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Kieleckiego nigdy nie próbowałam, ale zawsze żałowałam kupna innego majonezu niż Winiary więc khe khe Dzięki za linka Roelka. W sklepie byłam i nakupowałam kiełbas :3
medeski Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Tylko Winiary. Niestety w Honolulu nie do zdobycia...
andyopole Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 Kieleckiego nigdy nie próbowałam, ale zawsze żałowałam kupna innego majonezu niż Winiary więc khe khe Dzięki za linka Roelka. W sklepie byłam i nakupowałam kiełbas :3 Daruj sobie eksperymenty, gdy mieszkałem w UK namówiony przez kolezanke przywiozłem z Polski cala zgrzewke Kieleckiego. Otworzylem pierwszy sloik dla spróbowania a pozostale rozdałem. Jak dla mnie - niejadalny.
lochraven Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 Oj tam eksperymenty, wiadomo, że kielecki najlepszy.
andyopole Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 Oj tam eksperymenty, wiadomo, że kielecki najlepszy. Każdy ma prawo się podtruwać tym czym lubi...., na zdrowie...
jannapa Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 kielecki wspominam jako ok ale jak mnie intensywnie najdzie ochota na przyzwoity majonez, to krece sobie sama.
haneczka019 Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 Dla mnie Winiary jest nie jadalny, to jest na pewno kwestia przyzwyczajenia. U mnie w domu od zawsze był Kielecki i tylko ten .
Joanna30 Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 U mnie w domu kielecki był w ogóle nieznany. Całe życie winiary U rodziców nadal tak jest, a ja z kolei tylko hellmanns babuni
andyopole Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 kielecki wspominam jako ok ale jak mnie intensywnie najdzie ochota na przyzwoity majonez, to krece sobie sama. I to jest najlepsze rozwiązanie. Też bym tak zrobił ale lenistwo bierze górę. Poza tym używam majonezu sporadycznie. Najwięcej do mojego kulinarnego przeboju: sałatki z kalafiora.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.