Joanna30 Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Opłaca się Wam jechać z Kalifornii do Florydy? Wydaje mi się, że lepiej lecieć, i dwa razy wynająć samochód - w Kalifornii i w Florydzie. Opłaca? My chcemy zobaczyć coś więcej, niż tylko Kalifornię i Florydę I mamy roadtrip z Kalifornii na Florydę - Los Angeles - Las Vegas - Grand Canyon - Monument Valley - Roswell - San Antonio - Houston - Nowy Orlean - Orlando - Miami - Key West Ja się zastanawiam nad lotem między Nowym Orleanem a Orlando, ale nie wiem, czy uda mi się do tego przekonać moje współpasażerki Zresztą ja nie prowadzę, więc mi tak naprawdę wszystko jedno
Joanna30 Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Daj spokoj, Nissanem Altima z LAX na Floryde? Przeciez potem trzeba miesiac urlopu zeby kosci poskladac nazad! My i tak będziemy potrzebować czegoś większego Jedziemy w 3 lub 4 i każda będzie miała swoje manele
neole Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Opłaca? My chcemy zobaczyć coś więcej, niż tylko Kalifornię i Florydę I mamy roadtrip z Kalifornii na Florydę - Los Angeles - Las Vegas - Grand Canyon - Monument Valley - Roswell - San Antonio - Houston - Nowy Orlean - Orlando - Miami - Key West Ja się zastanawiam nad lotem między Nowym Orleanem a Orlando, ale nie wiem, czy uda mi się do tego przekonać moje współpasażerki Zresztą ja nie prowadzę, więc mi tak naprawdę wszystko jedno Kiedy pisałam opłaca się, chodziło mi o czas, który poświecicie na przejechanie tego odcinka. W zeszłym miesiącu jechałam samochodem z Utah do Alabamy, 2200 mil czyli 3500 km. Zajęło to 3 dni, ale pomimo tego, że nie prowadziłam było to wykańczające. I tak jak napisał @antyopole, potrzeba mi było z tydzień, żeby rozprostować kości.
andyopole Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Heh. W niedzielę LECĘ do Las Vegas i już mnie wkurza że będę siedział w samolocie 2 godziny bezczynnie. Dodać do tego należy dojazd, zostawienie auta na parkingu,autobus na terminal. Też mnie się zachciało. ... Aaa <neole>, nie jestem "anty" ;-)
Joanna30 Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Kiedy pisałam opłaca się, chodziło mi o czas, który poświecicie na przejechanie tego odcinka. W zeszłym miesiącu jechałam samochodem z Utah do Alabamy, 2200 mil czyli 3500 km. Zajęło to 3 dni, ale pomimo tego, że nie prowadziłam było to wykańczające. I tak jak napisał @antyopole, potrzeba mi było z tydzień, żeby rozprostować kości. No my planujemy na tę trasę jakieś 3 tygodnie.
pelasia Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Heh. W niedzielę LECĘ do Las Vegas i już mnie wkurza że będę siedział w samolocie 2 godziny bezczynnie. Dodać do tego należy dojazd, zostawienie auta na parkingu,autobus na terminal. Też mnie się zachciało. ... Aaa <neole>, nie jestem "anty" ;-) Dobra książka sprawę załatwi a co do pobytu w Vegas to hmmm moze uda ci sie jakieś fajne show zahaczyć w przeciwnym razie, nie zazdroszczę. Miłych upałów życze
andyopole Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 Dobra książka sprawę załatwi a co do pobytu w Vegas to hmmm moze uda ci sie jakieś fajne show zahaczyć w przeciwnym razie, nie zazdroszczę. Miłych upałów życze Na latanie mam Trylogie w telefonie. Nie jade na wycieczke tylko sluzbowo wiec nie ma czasu na zabawe chociaż w programie targow jest wystep CHICAGO i zgodnie z tym co było we wczorajszym e-mailu "bar open i przekąski"...
cesar Napisano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 To znów ja Ostatnio wpadł mi do głowy pewien pomysł, a mianowicie wylotu na Hawaje w okresie świątecznym i powrotu po nowym roku. Wylot 22/23 Grudnia powrót 4/5 Stycznia i mam pytanie do osób które na Hawajach juz były, Ile mniej więcej taka wycieczka może nas kosztować? Na pewno nie będziemy mieszkac w hotelu, mamy zamiar wynając jakis domek na ten okres.
agatenka Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 ty tak na poważnie? A skąd my mamy wiedzieć skąd chcesz lecieć, na której wyspie chcesz być czy jaki standard mieszkaniowy preferujesz.... kilka chwil w google i wszystko wiesz Dla porównania ktoś kto leci z philadelphia na kauai i chce miec 2bd oceanfront za dwie osoby zapłaci $1600 za bilety i $15,000 za wynajecie domu http://www.vrbo.com/211846 ktoś inny chce poleciec z San Francisco na Oahu więc za 2 osoby w tym okresie zapłaci miej wiecej $900 a wystarczy mu 1bd oddalony o kilka kilometrów od najbliższej plaży http://www.vrbo.com/121900za $1600 róznica pomiedzy tymi dwoma opcjami, bagatela $14,000
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.