cassiopeia Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Napisano 12 Października 2015 Cześć, To moj pierwszy post na tym forum :-) Właśnie pierwszy raz zasiadłam z mężem do wypełniania wniosku i po 2 stronie już musieliśmy odpuścić. Czy wiecie, że w przypadku posiadania męża czy żony i dziecka musicie dodać zdjęcie zarówno małżonka/-żonki i ...dziecka??? Zdjęcie męża miałam tak jak i swoje z wizy turystycznej ale zdjęcie dziecka mnie zabiło. Czy tak zawsze było? Totalnie mnie to zaskoczyło. Druga rzecz, wiele pisaliście o tym, żeby absolutnie nie używać polskich znaków diakrytycznych. Natomiast w instrukcjach oficjalnych napisane jest : "name - exactly as in your passport". Mąż ma na imię Paweł. W paszporcie ma PaweŁ. Na wizie turystycznej już PaweL. Nie mam pojęcia, jak w tym przypadku postąpić. Any ideas?
glimi Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Napisano 12 Października 2015 Wpisz Pawel nic sie nie stanie. Jak dziecko ma pozniwej 21 lat to musi byc jego zdjecie. Powyzej 21 lat nie trzeba wspominac ze je sie ma.
cassiopeia Napisano 12 Października 2015 Zgłoś Napisano 12 Października 2015 Wpisz Pawel nic sie nie stanie. Jak dziecko ma pozniwej 21 lat to musi byc jego zdjecie. Powyzej 21 lat nie trzeba wspominac ze je sie ma. Dzięki. Dziecko malutkie więc będziemy robić zdjęcie w takim razie ;-)
haneczka019 Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Cześć, To moj pierwszy post na tym forum :-) Właśnie pierwszy raz zasiadłam z mężem do wypełniania wniosku i po 2 stronie już musieliśmy odpuścić. Czy wiecie, że w przypadku posiadania męża czy żony i dziecka musicie dodać zdjęcie zarówno małżonka/-żonki i ...dziecka??? Zdjęcie męża miałam tak jak i swoje z wizy turystycznej ale zdjęcie dziecka mnie zabiło. Czy tak zawsze było? Totalnie mnie to zaskoczyło. Zawsze.
KaeR Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 No zem sie zarejestrowal. Jakos nie chcialo mi sie zdjecia robic, to z zeszlego roku uzylem. W wizie jest to samo zdjecie. Wyjdzie im, ze sie nie starzeje.
Joanna30 Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 A Ty nie jesteś in the USA?
KaeR Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 A Ty nie jesteś in the USA? Nie jest to czynnik dyskwalifikujacy... Chyba....
Joanna30 Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 No oczywiście, że nie Ale myślałam, że Ty już masz stały pobyt. Coś mi się pomerdało
KaeR Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 No oczywiście, że nie Ale myślałam, że Ty już masz stały pobyt. Coś mi się pomerdało Jeszcze nigdy nie byłem dalej od stałego pobytu. 8-)
pelasia Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 Jeszcze nigdy nie byłem dalej od stałego pobytu. 8-) Tez mi sie wydawało, ze gdzieś pisałeś , ze karta juz w drodze. Pracodawca zaaplikował i juz wszystko sie kula w tym kierunku. Juz sie kompletnie pogubiłam :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.