patryk7 Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam mam pytanie jakie powinno być zdjęcie do loterii wizowej może ktoś podać dokladne wymiary i czy zdjęcie musi być takie jak sie ma na dowodzie lub paszporcie czy może być takie normalne zrobione telefonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam mam pytanie jakie powinno być zdjęcie do loterii wizowej może ktoś podać dokladne wymiary i czy zdjęcie musi być takie jak sie ma na dowodzie lub paszporcie czy może być takie normalne zrobione telefonem? Moze byc dowolne zdjecie z facebooka, byle bys gdzies tam na nim byl.... Serio - moze spedzisz chociaz 2 sekundy szukajac informacji na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolamo Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam mam pytanie jakie powinno być zdjęcie do loterii wizowej może ktoś podać dokladne wymiary i czy zdjęcie musi być takie jak sie ma na dowodzie lub paszporcie czy może być takie normalne zrobione telefonem? Tutaj masz wytyczne http://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk7 Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Dzieki panowie ale na stronce pisalo ze trzeba miec cyfrowe czy napewno chodzi o to takie ktore moge wziasc z facebooka lub ktore mam na komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Dzieki panowie ale na stronce pisalo ze trzeba miec cyfrowe czy napewno chodzi o to takie ktore moge wziasc z facebooka lub ktore mam na komputerze? Wow Karolamo podeslal Ci wszystkie potrzebne wytyczne do zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 czy napewno chodzi o to takie ktore moge wziasc z facebooka lub ktore mam na komputerze? Ty tak poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 z facebooka wystarczy. najlepiej daj te na ktorym widac twoj lepszy profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosc333 Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Dzieki panowie ale na stronce pisalo ze trzeba miec cyfrowe czy napewno chodzi o to takie ktore moge wziasc z facebooka lub ktore mam na komputerze? Cyfrowe czyli format JPG. Bierz z facebooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havanagila Napisano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2015 wychodzi prawdziwa natura polaczkow, powinniscie zostac wyjebani za falszywe informacje o loterii tylko po to zeby zwiekszyc swoje zalosne i tak szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 wychodzi prawdziwa natura polaczkow, powinniscie zostac wyjebani za falszywe informacje o loterii tylko po to zeby zwiekszyc swoje zalosne i tak szanseJakie falszywe? Ludzie sobie jaja robia a jak ktos nie potrafi ruszyc glowa i wierzy, no to coz...A za powyzsza, cytowana wypowiedz, ktora naprawde kultura nie grzeszy, powinno sie w łepetyne ksiazka dostac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.