havanagila Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 tak jak setki tysiecy innych ludzi zapierdalajacej ze slepakami na budowie
pelasia Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 tak jak setki tysiecy innych ludzi zapierdalajacej ze slepakami na budowie Slonictwa pozazdroscic. A starch pomyslec jak jest na codzien.
Jackie Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 tak jak setki tysiecy innych ludzi zapierdalajacej ze slepakami na budowie Następnym razem dostaniesz bana.
havanagila Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 o jak mi przykro, ze nie bede mogl dyskutowac z wannabe inteligentami z półmartwego forum których jedynymi argumentami w dyskusji jest czyjas ortografia lub o zgrozo slownictwo jakbysmy mieli po 12 lat
KaeR Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 o jak mi przykro, ze nie bede mogl dyskutowac z wannabe inteligentami z półmartwego forum których jedynymi argumentami w dyskusji jest czyjas ortografia lub o zgrozo slownictwo jakbysmy mieli po 12 lat 12 lat czy nie, nie kazdemu musi sie podobac, ze koles z dwoma postami na krzyz robi z tego miejsca rynsztok. Chodzi o troche kultury w publicznym miejscu.
havanagila Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 ocenianie ludzi po ilości postów z kim ja tu siedze
pelasia Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 ocenianie ludzi po ilości postów z kim ja tu siedze Nie po ilości a po treści.Z nikim nie siedzisz, obawiam sie, ze twoja ławeczka jest pusta.
andyopole Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Następnym razem dostaniesz bana. ... macie cierpliwość, mody, ja bym już dawno zrobił porządek.
KaeR Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 ... macie cierpliwość, mody, ja bym już dawno zrobił porządek. "Chamstwu w zyciu nalezy sie przeciwstawiac silom i godnosciom osobistom."
andyopole Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 "Chamstwu w zyciu nalezy sie przeciwstawiac silom i godnosciom osobistom." No I jak piszesz hamstwo, no jak? A może i dobrze? ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.