Tyler Durden Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Witam, mam w domu zwykłą drukarkę i w wydrukowanym na niej potwierdzeniu kod kreskowy nie jest idealny - odstępy między kreseczkami nie są wyraźne - mogę mieć z tego powodu jakieś problemy w konsulacie ? Jestem z poza Krakowa i nie chciałbym zostać odesłany z powrotem Ewentualnie będę szukał wśród znajomych kogoś z drukarką laserową ...
andyopole Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Laserowa to dobry wybór. Ja wprawdzie miałem dwa print z atramentowki ale były wyraźne.
Tyler Durden Posted December 6, 2015 Author Report Posted December 6, 2015 Gorzej jak nie znajdę nikogo z laserową drukarką. Jak nie uda im się zeskanować kodu z mojego potwierdzenia to nie zostanę wpuszczony ?
KaeR Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Gorzej jak nie znajdę nikogo z laserową drukarką. Jak nie uda im się zeskanować kodu z mojego potwierdzenia to nie zostanę wpuszczony ? Nigdy nie drukowalem potwierdzenia na drukarce laserowej. Wieksc ludzi pewnie drukuje na atramentowce.
glimi Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 przeczysc dysze w drukarce, pewnie jest gdzies w oprogramowaniu drukarki mozliwosc czyszczenia dysz
sly6 Posted December 7, 2015 Report Posted December 7, 2015 Kaer jak masz dobra drukarke,dysze to mozna i uzyc atramentowke jak nie bedzie wyrazny kod to nie zostaniesz wpuszczony ...
Gucio Posted December 7, 2015 Report Posted December 7, 2015 Proponuje zainstalowac sobie na telefonie aplikacje do czytania kodow kreskowych i sprawdzic co ona odczyta. A jesli odczyta to jaki numer i czy sie zgadza z tym na stronie www (o ile jest podany pod kodem kreskowym).
ilon Posted December 7, 2015 Report Posted December 7, 2015 Ja tam nawet nie wiem jak drukarka laserowa wyglada, a juz kilka razy do konsulatu czy ambasady mnie wpuscili
KaeR Posted December 7, 2015 Report Posted December 7, 2015 Ja tam nawet nie wiem jak drukarka laserowa wyglada, a juz kilka razy do konsulatu czy ambasady mnie wpuscili Ambasada ma dolara od kazdej sprzedanej drukarki laserowej, stad ten wymog.
andyopole Posted December 7, 2015 Report Posted December 7, 2015 Ambasada ma dolara od kazdej sprzedanej drukarki laserowej, stad ten wymog. Malo im kasy za wizy? Kroja ile i gdzie sie da, biednych Polakow... Jakies, qrna kody, wnioski. Kiedys byl karteluszek nie wiele wiekszy od biletu PKSu. Wypelnialo sie go dlugopisem na kolanie pod Konsulatem i tez bylo git. Potem zobaczyli ze Polaki coraz bogatsze i daja sie lupic no to hajda....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.