olmeca Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 No to nic, trzeba będzie się starać o "turystę", pobumelować z 2 miechy, machnąć pierścionkiem przy świadkach a potem ciułać tą kosmiczną ilość dolarów na AOS... Oby... Na początku to może być 214B, ale to nie, że jakiś uprzedzony jestem Czasem nawet tęskno mi za megan, to lepsze niz telenowela było Ciekawe co jej wróżbita Maciej przepowiedział..... Chyba nam się nowy serial zaczyna
Gucio Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Niech się panna do roboty przyłoży bo na wiosnę właśnie Toyote kupić chcialem. ;-) Ja wlasnie kupilem 2 tygodnie temu, tyle ze moja skladana w Japonii
Gość Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 To wiza narzeczenska jest teraz absurdalna? Eh... Ja szczescie nie zycze, szegolnie jak masz zamiar popelnic visa fraud
Magdalena S Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Witajcie. Tak się stało, że zakochałem się z wzajemnością w amerykance i ta chce mnie na gwałt (nomen omen) sprowadzić. Przejrzałem to i owo na ten temat, ale tu nachodzi mnie pytanie: czy lepiej wjechać na wizie turystycznej która jest dosyć tania i ożenić się z marszu, czy bawić w absurdalnie drogą dla nas obu wizę narzeczeńską? I co konsul powie na takie "skypowe narzeczeństwo"? Chciałbym wyjechać z tego kraju bez godnej pracy i perspektyw na rozwój na stałe, liczę na Wasze odpowiedzi. Ja wzielam slub na turystycznej, ale powiedzmy ze moja sytuacja byla wyjatkowa. po 1, bylam juz w stanach dluzszy czas, po 2 swojego meza poznalam "face to face" duzo wczesniej i mielismy dosyc duzo czasu na poznanie sie osobisice, po 3 zaraz po slubie wrocilam do PL i grzeczenie czekalam w kraju na wize malzenska, po 4 i najwazniejsze - wylatywalam do US bez zalozenia "wyjde za maz" - zareczyny i slub wyszly spontanicznie. Przed podjeciem jakichkolwiek krokow odbylismy rozmowy z kilunastoma prawnikami. Ogolnie nie polecam takiego rozwiazania - trzeba mocno sie napracowac zeby udowodnic prawdziwosc malzenstwa... Bedzie to szczegolnie trudne w Twoim przypadku, jesli jeszcze sie nie spotkaliscie etc.
kzielu Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Slub na turystycznej mozna wziac zawsze, nie ma nic w tym nielegalnego. Uzywanie turystycznej do imigracji jest nielegalne.
renox Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Echhhh, mlodosc. Pozazdroscic. Czego tu zazdroscic?Chyba glupoty
kzielu Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 ^^ Typowy facet niekumaty Doswiadczony raczej...
Misuzu Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2015 Radze sie spotkac przed pobieraniem się... Czasami te spotkania nawet nie gwarantuja ze osobe sie pozna....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.