Matt3 Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Witam Wszystkich w Nowym Roku Mam Kochani do Was serdeczną prośbę o podpowiedź. Byłem już kiedyś w USA kilka miesięcy na wizie J-1, mam wyrobiony SSN. Wpadłem na pomysł, że w tym roku w wakacje pojadę sobie znowu za wielką wodę. Zamierzam trochę popracować żeby zarobić sobie na jakąś większą objazdówkę. Mam do was pytanie jak najkorzystniej rozwiązać sprawę wizową. Czy występować standardowo o wizę turystyczną ? Czy znacie może jakieś korzystniejsze rozwiązanie? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
andyopole Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Turystyczna, jak sama nazwa wskazuje, nie służy do pracy. Nielegalnie pracując łamiesz prawo.
sly6 Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 A mając ten numer nadal pracujesz nielegalnie.musisz miec pozwolenie na prace
Joanna30 Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Czyli - w skrócie - nie ma wizy odpowiedniej do Twoich planów. No, zawsze możesz pojechać na J1 i najpierw popracować, a potem pojechać sobie na objazdówkę.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.